The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Afnan Mukhallat Abiyad CPO 20ml Unisex Parfüm Olaj

Afnan Mukhallat Abiyad CPO 20ml Unisex Parfüm Olaj
Afnan Mukhallat Abiyad CPO 20ml Unisex Parfüm Olaj

Az Afnan Dubai parfümgyár orientális különlegessége a Afnan Mukhallat Abiyad CPO 20ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum illat. Amikor kibontod a dobozából ezt a 20ml-s arab parfümöt azonnal felcsillan a szemed a szelence láttán. Az arany színű fém tartókba helyezett üveg egy kellemes vizuális élményt nyújt. Ez a keleti parfümtartó képzeletünk elé varázsolja a Pasák, Sejkek palotáiban a Hárem Hölgyek hálószobáiban rejlő parfümös sarkokat. Lenge ruháikban egymás mellett tolongva illatozzák a legújabb parfümjeiket.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Fás, Fűszeres, Orientális
Out of stock
9 450 Ft

Afnan Mukhallat Abiyad CPO 20ml Unisex Parfüm Olaj leírása

Engedd, hogy a messzi Keletre repítsen, ahol a levegőben orientális illatok szállnak. Ilyen az Afnan Mukhallat Abiyad CPO 20ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum illata, amely hölgyekhez és urakhoz is tökéletesen illik. Az üvegpálcikával felvitt Unisex orientális illata a pulzus pontokra, csuklóink belseje, fülünk mögötti területeken külön életet kezd élni a leszáradás után.

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfüm olajat ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

 

Afnan Mukhallat Abiyad CPO 20ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum összetétele:

 

Megpillantva az arany parfümös üveget egyből tükrözi számunkra, hogy egy orientális, arab illat fogja elkápráztatni érzékszerveinket. Az első felfújás a pulzus pontokra némi türelmet igényel tőlünk. Ne siettessük az illatolást, mert idő kell amíg az olajunk magához tér a bőrünkön és az igazi parfüm összetevők ekkor kezdik harcukat az illat piramisban. Fej jegyében a keleti fűszerekkel nyit ez az orientális unisex parfüm, amiben a kardamom a szerecsendió, fahéj, koriander és feketebors impulzivitásába a virágos illatjegyek hoznak némi lágyságot. Ebben a szakaszában a Afnan Mukhallat Abiyad Parfüm Olaj, mint a kirobbanó vulkán, háborog és ezek a keleti parfüm összetevők megnyugvásukkal utat engednek a szív illatban rejlő állatias jegynek a Pézsmának. Unisex illatunk megálmodója ebben a szakaszában is szerette volna a parfümünket egyensúlyban tartani és a szívben megjelenítette a fanyar állatiasság mellé a Szultánok, Sejkek kertjének csodálatos virágillatait. A parfümolaj cseppek adagolásánál némi fűszerességet adott hozzá ennek a szakasznak a végére. A leszáradás után mint saját illat összetevőnk a bőrünk is belép sajátságos PH értékével a Dubai parfümünk alap illatába. Itt a fás hatás dominál az abszolút orientális jegyekkel. Ezt Afnan Mukhallat Abiyad Parfüm Olajat azoknak ajánlom akik az arab parfümök szerelmesei és némi polgár pukkasztással tudják viselni ezt a különleges unisex illatot. Megjelenésünket és ruházatunkat egyaránt kiemeli ez a Fás és Fűszeres parfüm.

 

Afnan Mukhallat Abiyad illat jellemzői:

Fej illat: Keleti Fűszerek, Virágos Jegyek

Szív illat: Pézsma, Virágos, Fűszeres

Alap illat: Édes, Orientális, Fás

Az illat fajtája: Fás, Orientális, Fűszeres

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Info
Márka
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
20ml
English Description
Afnan Mukhallat Abiyad CPO 20ml Oriental Unisex Perfume Oil Concentrate
Article No.
6290171000082
Additional products
Similar products