The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Al Jawhara EdP 100ml Női Parfüm

A csábítás játék, és az ellenállhatatlan illat egy női fegyver, amellyel mindig lépéselőnyben leszel. A Dubai Oriental Al Jawhara EdP 100ml Női Parfüm bármikor érzékien kifinomult illatba burkol, amikor úgy érzed, hogy tündökölni akarsz.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Fás, Gyümölcsös
Out of stock
9 890 Ft

Dubai Oriental Al Jawhara EdP 100ml Női Parfüm leírása

A Dubai Oriental Al Jawhara EdP 100ml Női Parfüm az égető vágy és a csillapíthatatlan szenvedély megtestesülése. Add át magad a fás, a gyümölcsös illatok mámorító koktéljának.

 

Dubai Oriental Sultan Al Khaleej Eau de Perfume Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Al Jawhara EdP 100ml Női Parfüm mély és bódító illata a keleti, orientális hagyományokból merít ihletet. Ez a komplex parfüm édes és fűszeres rózsa, sáfrány, valamint kakukkfű jegyeket tartalmaz. A koriandert, jázmint, köményt és pacsulit tartalmazó szívjegyek fűszeres és fás akkordokat kölcsönöznek. Az agarfa, pézsma, bőr, vanília, szantálfa és borostyán meleg alapjegyei tartós fülledtséget teremtenek, amely magabiztossá teszi a napot és az estét.

 

Az illat első próbája során kiderült, hogy ez a parfüm külön életet él! A kifújásnál egy energikus erőteljes illat bomba kerekedett. A leszáradás után kezdett „élni” az illat. Igazán egy fél óra után teljesedik ki a választott Al Jawhara parfümünk.

 

Az illat fajtája:  Fás, Gyümölcsös

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Al Jawhara EdP 100ml Perfume for Women
Vonalkód
62362514475839
Article No.
62362514475839
Similar products