The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Taj Al Sultan EdP 100ml Férfi Parfüm

Hagyd, hogy a Dubai Oriental Taj Al Sultan EdP 100ml Férfi Parfüm helyetted is elárulja, hogy olyan férfi jelent meg a színen, aki mindent megkap, amire csak vágyik. A férfias érzékiséggel, vonzerővel és szenvedéllyel teli illat senkit sem hagyhat hidegen a környezetedben.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Édes, Fűszeres, Orientális
Out of stock
Kiszerelés
9 890 Ft

Dubai Oriental Taj Al Sultan EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

Az igazán csábító illatok a mesés Keletről származnak. A csodás kelmék, a kifinomult elegancia és az ínycsiklandó fűszerek hazájából érkező Dubai Oriental Taj Al Sultan EdP 100ml Férfi Parfüm a legkevésbé sem cáfol rá erre a vélekedésre. Burkolózz ebbe a titokzatos, fűszeres, édes illatfelhőbe, és élvezd az egyedi, stílusos megjelenés minden előnyét.

 

Dubai Oriental Taj Al Sultan EdP 100ml Férfi Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Taj Al Sultan EdP 100ml Férfi Parfüm a citrom, a rózsaszín bogyó, a cédrus, a szantálfa és a Tonkin pézsma jegyek egyedülálló kombinációja. A szabad szellemet sugallja. Ennek az illatnak a hangulata tökéletes a mindennapokban. Egy gyors permet a megfelelő helyekre és készen áll arra, hogy ellenállhatatlan legyen. Ez az illat megnyugtató és vonzó mindazoknak, akik élvezik a Taj Al Sultan aromáját.

  

Az illat fajtája: Édes, Fűszeres

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Taj Al Sultan EdP 100ml Perfume for Men
Vonalkód
6236251447583
Article No.
6236251447583
Similar products