The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Dubai Oriental Musk Andalusi EdP 100ml Női Parfüm
Dubai Oriental Musk Andalusi EdP 100ml Női Parfüm
11 490 Ft

Dubai Oriental Musk Andalusi EdP 100ml Női Parfüm

Érzéki, provokatív és szexi! A Dubai Oriental Musk Andalusi EdP 100ml Női Parfüm gyümölcsös, virágos illatának köszönhetően azonnal elcsábít Téged és a környezeted is! Engedj a kísértésnek és éld át Te is életed legőrültebb szerelmét ebben az illatban!

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Édes, Virágos
In stock :  2 db
Kiszerelés
11 490 Ft

Dubai Oriental Musk Andalusi EdP 100ml Női Parfüm leírása

A Dubai Oriental Musk Andalusi EdP 100ml Női Parfüm átható, édes, virágos és mámorító. Olyan illat, mely a nőiesség összes arculatát feltárva a világ valamennyi nőjét ünnepli.

 

Dubai Oriental Musk Andalusi EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Musk Andalusi tökéletes egyensúlyt mutat a keleti és nyugati kultúrák között. Speciális, orientális női parfüm igazán igényeseknek. A fej illatban erősen kezdődnek az élmények, agarfával és gazdag sáfránnyal. A kömény és az olibán a szívjegyekben végig színezik az illatot. A labdanum a bőr és a dohány alapjegyei meleg, impozáns vonzerőt kölcsönöznek ennek a luxus parfümnek.

 

Az illat fajtája: Édes, Virágos

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Musk Andalusi EdP 100ml Perfume for Women
Article No.
6235958215228
Similar products