The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental I Love Sultan EdP 5ml Női Parfüm Fiola

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

 

A Dubai Oriental I Love Sultan EdP 5ml Női Parfüm Fiolában eredeti felhívás rejlik a megismerés iránti vágyra. Kontrasztokban bővelkedő illatkompozíciója frissességet és erőt rejt, amelyek között titokzatos, intenzív kapcsolat alakul ki.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Orientális, Gyümölcsös
Out of stock
Kiszerelés
990 Ft

Dubai Oriental I Love Sultan EdP 5ml Női Parfüm Fiola leírása

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

Az illatod is ugyanolyan csábító lesz, mint a mozdulataid a tökéletes szabású ruhában. A Dubai Oriental I Love Sultan felejthetetlen illatkompozícióval fejezi ki azt a stílust, amivel a környezetedben mindenki számára teljesen ellenállhatatlanná válsz.

Dubai Oriental I Love Sultan Illatjegyei:

 

Ez a fenséges illatú A Dubai Oriental I Love Sultan ötvözi a gyümölcsös, gyógynövényes, aromás és zöld illatokat. Egy dekadens, frissítő érzést ad, amelyben magabiztosnak érezheted magad. A fej illatai között szerepel a sáfrány, a málna, a kakukkfű, a levendula és a különféle citrusfélék, amelyek a kibontakozásnál élénk hangulatot árasztanak. Az olibanum, a ciprusolaj és a bőr középső akkordjai férfias, földes éllel árasztják el az illatot. Végül az agarwood (oud), a pacsuli, a pézsma és a borostyán alapjegyei olyan csábító, állati elemeket idéznek, amelyek különlegessé teszik a parfüm használóját. Tökéletes nappali és éjszakai viselethez, ez az innovatív elixír minden modern, karizmatikus Hölgy számára kötelező kiegészítő.

 

Az illat fajtája: Keleties, Gyümölcsös

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Dubai Oriental I Love Sultan EdP 5ml Perfume Vial for Women
Article No.
6221585860009_50
Additional products
Similar products