The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Midnight Oud EdP 5ml Unisex Parfüm Fiola

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

 

A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja immár formát öltött az illatok világában. A Dubai Oriental Midnight Oud EdP 5ml Unisex Parfüm Fiola megengedi, hogy minden oldalról megnyilvánuljon a személyiséged és tökéletesen kiegészítse egyedülálló kisugárzásodat.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Édes, Fanyar
Out of stock
Kiszerelés
990 Ft

Dubai Oriental Midnight Oud EdP 5ml Unisex Parfüm Fiola leírása

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

Az új függőség, amelyről nem fogsz tudni leszokni, a Dubai Oriental Midnight Oud. Amint először beleszagolsz, azonnal elvarázsol és a napok múlásával egyre jobban meggyőz, hogy nagyon is helye van a toalettasztalodon

 

Dubai Oriental Midnight Oud Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Midnight Oud egy olyan alkotás, amelynek célja a keleti, orientális parfüm bemutatása. Ennek a luxus illatnak a fej jegyei gyümölcsös citrusjegyek ötvözete. A rózsa, fekete ribizli, szilva olyan varázslatos elegyet hoznak létre, amelyet pézsmás és fás jegyek tesznek érzékivé. Ezeknek az összetevőknek a váratlan találkozása Oud-dal és Amberrel együtt egy misztikus illatot szül. Ez az intenzív parfüm koncentrátum gazdag, meleg, fás hangulatával árasztja el a virágos pézsmajegyek játékát.

 

Az illat fajtája: Fanyar, Édes

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Dubai Oriental Midnight Oud EdP 5ml Unisex Perfume Vial
Article No.
6058694714251_50
Additional products
Similar products