The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Endure Intense EdP 88ml Férfi Parfüm

Időtálló klasszikus, amely a férfias elegancia és a természetes kisugárzás előtt tiszteleg. A Dubai Oriental Endure Intense EdP 88ml Férfi Parfüm gyorsan egyéniséged nélkülözhetetlen részévé válik.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Elegáns
Out of stock
Kiszerelés
19 990 Ft

Dubai Oriental Endure Intense EdP 88ml Férfi Parfüm leírása

Érezd a bőrödön a távoli Kelet és a csábítóan melengető illatjegyek érintését! A Dubai Oriental Endure Intense EdP 88ml Férfi Parfüm elegáns illatba burkol, és hamarosan személyiséged elválaszthatatlan részévé válik. Hagyd, hogy az illatkompozíció beszéljen helyetted és mutasd meg a világnak magával ragadó férfias karizmádat!

 

Dubai Oriental Endure Intense EdP 88ml Férfi Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Endure Intense EdP 88ml Férfi Parfüm a Haiti vetiver népszerű aromájával a szibériai borókával és fekete borssal keveredve, vad, frissítő illatot hoz létre. Semmi máshoz nem hasonlítható elegáns férfi parfüm. Az atlas cédrus és az agarwood könnyed jegyei ellenállhatatlan illatot kölcsönöznek viselőjének. Ezt a férfi parfümöt az indiai pacsuli hozzáadása hangsúlyozza ki. Egy olyan édes és fűszeres merész parfümöt tud a pulzuspontokra pumpálni, amely mámorító illattal veszi körbe viselőjét. Tagadhatatlanul meghatározó stílust ad biztos nem maradsz észrevétlenül.

 

Az illat fajtája: Elegáns

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
88ml
English Description
Dubai Oriental Endure Intense EdP 88ml Perfume for Men
Article No.
3345622925612
Similar products