The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Dubai Oriental Desert Oud EdP 90ml Férfi Parfüm
Dubai Oriental Desert Oud EdP 90ml Férfi Parfüm
9 890 Ft

Dubai Oriental Desert Oud EdP 90ml Férfi Parfüm

Tökéletes kombinációja a keleti bőségnek, luxusnak és eleganciának. Szenvedélyes, tüzes keverék amely nem ismer határokat, akárcsak a viselője. A Dubai Oriental Desert Oud EdP 90ml Férfi Parfüm kifinomult, elegáns fátyolba burkol, és idővel személyiségednek nélkülözhetetlen részévé válik. Nincs szükséged másra, hisz magában is tökéletesen csábító.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fahéjas
In stock :  1 db
9 890 Ft

Dubai Oriental Desert Oud EdP 90ml Férfi Parfüm leírása

A Dubai Oriental Desert Oud EdP 90ml Férfi Parfüm fahéjas illata minden mással összetéveszthetetlen. Rabul ejt intenzív illatkompozíciójával, amely tökéletes viselet biztosít bármikor.

 

Dubai Oriental Desert Oud EdP 90ml Férfi Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Desert Oud EdP 90ml Férfi Parfüm intenzív illat, fűszeres, friss jegyekkel, sáfránnyal és kardamonnal megbolondítva. A Dessert Oud mesterien ötvözi a jázmint és a pacsulit egy csokorba, mely intrikákat és érdeklődést kelt az emberekben. Ebben a férfi parfümben az Oudh, Leather és Mryh jegyek kitörölhetetlen nyomot hagynak a keleti örökségből. Az illatot azoknak a férfiaknak tervezték, akik olyan parfümöt szeretnének használni, amely a tökéletes orientális illatra emlékeztetnek.

 

Az illat fajtája: Fahéjas

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
90ml
English Description
Dubai Oriental Desert Oud EdP 90ml Perfume for Men
Article No.
3298743154877
Similar products