The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Dubai Oriental Desert Noir EdP 100ml Unisex Parfüm
Dubai Oriental Desert Noir EdP 100ml Unisex Parfüm
9 890 Ft

Dubai Oriental Desert Noir EdP 100ml Unisex Parfüm

Mindenki számára. Különbség nélkül. A Dubai Oriental Desert Noir EdP 100ml Unisex Parfüm tökéletesen megfelel Nőknek és Férfiaknak egyaránt. Egy illat, amely teljesen hagyja megnyilvánulni a személyiséged.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Orientális, Virágos
In stock :  2 db
Kiszerelés
9 890 Ft

Dubai Oriental Desert Noir EdP 100ml Unisex Parfüm leírása

Fedezd fel az illatot, melyet nem lehet beskatulyázni és ugyanakkor mesteri fokon emeli ki személyiséged! A  Dubai Oriental Desert Noir EdP 100ml Unisex Parfüm a valódi illat, mely lehetővé teszi egyediségednek megnyilvánulását.

 

Dubai Oriental Desert Noir EdP 100ml Unisex Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Desert Noir EdP 100ml Unisex Parfüm egzotikus vonzerővel és érzéki jegyekkel bíró unisex illat. A marokkói kék kamilla, a bergamott és a bolgár rózsa a fejillat ékkövei. Virágos parfüm anélkül, hogy túl édes lenne. A hedion és a guaiiac fa szív illatban aromás és fás illatokat kevernek. Az alapjegyek a papirusz és a laoszi oud, más néven folyékony arany, amelyek különlegessé teszik az illatot. Az európai ember számára szokatlan, hogy mindkét nem használhatja ezt a luxus illatot. Izgalmakat rejt ez a kellemes aromás parfüm.

 

Az illat fajtája: Orientális, Virágos

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Desert Noir EdP 100ml Unisex Perfume
Article No.
3296967755108
Similar products