The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Al Sheikh EdP 100ml Férfi Parfüm

A Dubai Oriental Al Sheikh EdP 100ml Férfi Parfüm az elegancia és a férfiasság kinyilatkoztatása. Keleti, erős illat, hosszan tartó hatással, mely az erőt, magabiztosságot és odaadást megjelenítő tiszta jegyekre épül. Olyan kompozíció, amellyel a nők szemében ellenálhatatlanná válsz.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Citrusos, Vetiver
Out of stock
Kiszerelés
12 390 Ft

Dubai Oriental Al Sheikh EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

Már a Dubai Oriental Al Sheikh EdP 100ml Férfi Parfüm üvegcséje is arra utal, hogy kinek szánták ezt a nélkülözhetetlen elixírt. Elsősorban a saját pozitívumaikat, szépségüket és személyes erejüket bemutatni vágyó férfiaknak. Élvezd a keleties illatot bármilyen alkalomhoz!  

Dubai Oriental Sultan Al Khaleej Eau de Perfume Illatjegyei:

 

Az illat fajtája: Citrusos, Vetiver

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Al Sheikh EdP 100ml Perfume for Men
Article No.
3294787845214
Similar products