The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Oud Isfahan EdP 5ml Női Parfüm Fiola

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

 

Add át magad a kalandoknak és izgalmas élményeknek! A Dubai Oriental Oud Isfahan EdP 5ml Női Parfüm Fiola tele van érzékiséggel és magabiztossággal. Légy elbűvölő, ám mindenekelőtt önmagad! Élvezd ki a különleges alkalmakat saját vonzerőd tudatában!

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Gyümölcsös, Orientális
Out of stock
990 Ft

Dubai Oriental Oud Isfahan EdP 5ml Női Parfüm Fiola leírása

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

 

Különleges orientális-gyümölcsös illata gyorsan magával csábít. A Dubai Oriental Oud Isfahan olyan titokzatos hölgyekre emlékeztet, akiket a báj, szellemesség és a kaland utáni vágy jellemez.

 

Dubai Oriental Oud Isfahan Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Oud Isfahan vidám bergamott narancs leveles zöld jegyekkel keveredik a kifújás pillanatában. A szív illatában a lédús dinnye a fanyar, édes ananásszal találkozik, hogy táncot járjanak érzékszerveiden. Gazdag, édes ínyenc jegyek és szexi borostyán teszik teljessé a fej illatot. A leszáradás mámorító és csábító, elképesztően lassú, fás jegyekkel, sima vaníliával és földi pésmával. Ennek a luxus parfümnek a viselője méltó elismeréseket fog kapni.

 

Az illat fajtája: Orientális, Gyümölcsös

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Dubai Oriental Oud Isfahan EdP 5ml Perfume Vial for Women
Article No.
3294657122148_50
Additional products
Similar products