The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Amwaj EdP 5ml Férfi Parfüm Fiola

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

 

A Dubai Oriental Amwaj EdP 5ml Férfi Parfüm Fiola új függőséget visz az életedbe, amelytől soha nem akarsz majd megszabadulni. Már az első illatolás során meggyőz arról, hogy mindennapjaid elválaszthatatlan része legyen.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Citrusos, Kesernyés
Out of stock
Kiszerelés
990 Ft

Dubai Oriental Amwaj EdP 5ml Férfi Parfüm Fiola leírása

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

Hagyd, hogy a férfi Dubai Oriental Amwaj Férfi Parfüm helyetted is elárulja, hogy olyan férfi jelent meg a színen, aki mindent megkap, amire csak vágyik. A férfias érzékiséggel, vonzerővel és szenvedéllyel teli illat senkit sem hagyhat hidegen a környezetedben.

 

Dubai Oriental Sultan Al Khaleej Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Amwaj Férfi Parfüm egy olyan férfi illat, amelynél a siker garantált. Az alap a levendulával édesített kínai narancs és citrom aromás jegyeivel kezdődik. A szívben a fahéj, kardamom és tengeri jegyek ötvöződnek. A praliné és a fekete borostyán megbolondítja a fej illatot és mélységet hoz a parfümbe. Ez a férfi illat erőteljes és kihívó miközben megnyitja a lelket. A kesernyés és a citrusos illatok harmóniája és egymás küzdelme hoz egy olyan férfi illat különlegességet a parfümbe, amitől igazán egyedivé válik viselőjének aurája. Dubai Parfüm Férfi illat választékunk egyik legkedveltebb friss, tenger hatású de mégis elegáns parfümje. Amit az arab parfümökről tudni kell az az illatok egyedisége és különlegessége amivel joggal kelti fel környezete figyelmét, aki ezek mellet az illatok mellet dönt és használja.

 

A Dubai férfi parfümökre a telt, édes, fás, földes illat hatás a jellemző. Ez a férfi illat különlegesség citrusosságával tud hozni egy kis nyarat az őszi, téli időjárásban is használójának. Az illatban az ellentétek vonzása az ami mondhatni megbolondítja az Eau de Parfümöt. Levendula a naranccsal és a citrommal játszanak az érzékeinkkel. Az édes jegyek a fahéj és a praliné lágyságával küzd meg a kardamom és fekete borostyán keserűségével.

 

Fej illat: Levendula, Kínai Narancs, Citrom

Szív illat: Fahéj, Kardamom

Alap illat: Praliné, Fekete Borostyán

Az illat fajtája: Kesernyés, Citrusos

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Dubai Oriental Amwaj EdP 5ml Perfume Vial for Men
Article No.
3289575485758_50
Additional products
Similar products