The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Shay Oud EdP 100ml Női Parfüm

Ajándékozd meg magad olyan illattal, melytől semmilyen társaságban nem maradhatsz észrevétlenül! A Dubai Oriental Shay Oud EdP 100ml Női Parfüm a luxus és az exkluzivitás megtestesítője, és ötletes illatkompozíciója megörvendezteti még a legigényesebbeket is.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Elegáns, Tiszta
Out of stock
Kiszerelés
8 890 Ft

Dubai Oriental Shay Oud EdP 100ml Női Parfüm leírása

Azt, hogy milyen csábító tud lenni a kelet illata a Dubai Oriental Shay Oud EdP 100ml Női Parfüm tárja fel számodra. Amit sugároz az a titokzatosság és a kifinomult elegancia. Ezáltal szinte azonnal felkelted környezeted érdeklődését.

 

Dubai Oriental Shay Oud EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

  

A Dubai Oriental Shay Oud EdP 100ml Női Parfüm illata az évezredek óta használt folyékony arannyal a luxuscikknek számító Ouddal kápráztatja el viselőjét. Aromás és fás, gazdag, selymes illatú és tapintású. A Luban (vagy tömjén) erős fej illata és a méz édes balzsamossága ellenállhatatlanná teszik a parfüm használóját. Shay Oud lassan elhalványul az agarwood mély, feltűnő illatában. Kényeztesd magad Dubai Oriental Shay Oud selymes hangulatával!

 

Az illat fajtája: Elegáns, Tiszta illat

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Shay Oud EdP 100ml Perfume for Women
Article No.
3266699680016
Similar products