The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Aoud Sepahan EdP 80ml Női Parfüm

Hallgasd meg a női nem szépségéről, kiegyensúlyozottságáról és bájáról szóló ódát, melyet a Dubai Oriental Aoud Sepahan EdP 80ml Női Parfüm az illatával mesél el. Azt a hölgyet, aki ezt a parfümöt viseli, soha nem lehet szem elől téveszteni a tömegben. Egy illat, amely élettel teli temperamentumával kilóg a sorból, és veleszületett, sziporkázó önbizalmával magára vonja a környezete figyelmét.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Virágos, Jázmin
Out of stock
11 390 Ft

Dubai Oriental Aoud Sepahan EdP 80ml Női Parfüm leírása

Finom, mély illat, amely igazán csábító. A Dubai Oriental Aoud Sepahan EdP 80ml Női Parfüm hölgyeknek, virágos illatával mindenkit elvarázsol. A legértékesebb összetevőkből készült, így tónusai igazán különlegesek, felejthetetlenek és hosszan tartóak.

 

Dubai Oriental Aoud Sepahan EdP 80ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Aoud Sepahan EdP 80ml Női Parfüm egy olyan illat, amelynél a siker garantált. Ez az elegáns női illat az édes rózsa, narancsvirág és jázmin jegyeivel nyílik meg, majd a füstölő és a rizs szívjegyeibe hajlik át. Az alap illat a pézsma, vanília, tonkabab és a borostyán harmonikus találkozásával lágy, púderes, virágos parfüm felhőbe burkolja használóját. A parfüm üvege is harmonizál az illattal és pipere polcunk ékköve lehet. A Dubai Parfüm Ez a bájos Aoud Sepahan 80ml Női Parfüm citrus, virág és balzsam akkordokkal büszkélkedhet. Fényes, sziporkázó esszenciáival inspirál egész nap. A jázmin és a citrom felső harmóniái könnyű, fényes aurával nyitják a kompozíciót, míg a muskátli és a klasszikus rózsa középső dallamai elegáns, nőies csokrával emelik az elixírt. Az aromát kiegészítik az oud, a borostyán és a pacsuli alapjegyei, amelyek mindegyike lágy, csábító „ruhát” kölcsönöz, amely a felfújás után órákig elidőzik a bőrön. Tökéletes választás minden modern nő számára. Ez a csábító alkotás elengedhetetlen nyári kiegészítő egy igazi parfümkedvelőnek. Az Aoud Sepahan 80ml Női Parfüm a Luxus parfümök közül egy remek választás.

 

Az illat fajtája: Virágos, Jázmin

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
80ml
English Description
Dubai Oriental Aoud Sepahan EdP 80ml Perfume for Women
Article No.
3256471234544
Similar products