The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
Dubai Oriental Malika Al Quloob EdP 100ml Női Parfüm
Dubai Oriental Malika Al Quloob EdP 100ml Női Parfüm
11 890 Ft

Dubai Oriental Malika Al Quloob EdP 100ml Női Parfüm

A csábítás játék, és az ellenállhatatlan illat egy női fegyver, amellyel mindig lépéselőnyben lesz. A Dubai Oriental Malika Al Quloob EdP 100ml Női Parfüm bármikor érzékien kifinomult illatba burkol, amikor úgy érzed, hogy tündökölni akarsz.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Fahéjas, Kardamon, Méz
In stock :  4 db
11 890 Ft

Dubai Oriental Malika Al Quloob EdP 100ml Női Parfüm leírása

Ne takargasd a szenvedélyességet! A Dubai Oriental Malika Al Quloob EdP 100ml Női Parfüm izgalommal, vágyakozással és kihívással van teli, érzékiségre hangol Téged és a környezeted is.

 

Dubai Oriental Malika Al Quloob EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

A Dubai Oriental Malika Al Quloob EdP 100ml Női Parfüm egy különleges luxus illat a kifinomult Eau De Parfum rajongóknak. A pézsma, szantálfa, borostyán és a pacsuli gazdag alapjegyeit, míg az őszibarack, a cseresznye és a citrom édes és citrusos fej jegyeit harmonizálják. A virágos szívjegyek mélységet és sokoldalúságot adnak az illatnak. Ez az egyedülálló parfüm, balzsam- és méz keveredésével hoz létre egy érdekes és mámorító kompozíciót. Nappali és esti viseletre egyaránt alkalmas.

 

Az illat fajtája: Méz, Kardamon, Fahéj

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Malika Al Quloob EdP 100ml Perfume for Women
Article No.
3254687546871
Similar products