The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Dubai Oriental Irish Intense Oud EdP 5ml Férfi Parfüm Fiola

Az Afnan Parfüm Fiola tökéletes választás amennyiben szeretnéd megismerni az Afnan Parfümház különleges parfümjeit. Parfüm Fiolát akkor is érdemes választani, ha ajándékba szeretnél vásárolni több kellemes illatot.

 

Sokan keresik rendületlenül a design márkák között az igazán tartós és különleges férfi parfümöket. Adj esélyt a keleti illatoknak az orientális parfümöknek az arab világ fantasztikusan gazdag illat összetevőivel elkészített egész napos kompozícióknak. Az Dubai Oriental Irish Intense Oud EdP 5ml Férfi Parfüm Fiola illata magasan kiemelkedik az orientális parfüm választékunkból.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fás, Elegáns
Out of stock
Kiszerelés
990 Ft

Dubai Oriental Irish Intense Oud EdP 5ml Férfi Parfüm Fiola leírása

Az Afnan Parfüm Fiola tökéletes választás amennyiben szeretnéd megismerni az Afnan Parfümház különleges parfümjeit. Parfüm Fiolát akkor is érdemes választani, ha ajándékba szeretnél vásárolni több kellemes illatot.

Erős, igazi egyéniség, nem fél feszegetni a határokat. A Dubai Oriental Irish Intense Oud illatát viselő férfi nem retten meg a kihívásoktól. Személyisége nem tűr kompromisszumokat, világosan látja maga előtt a célt és egy ragadozó kifinomult érzékeivel csap le a lehetőségekre.

  

Dubai Oriental Irish Intense Oud Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Irish Intense Oud a fás jegyeket ötvözi bőrrel, füstölővel és olibanummal (fenyő tömjén). A fej illatában ez a méltán luxus férfi parfümnek kikiáltott illat ölelkező illatjegyeivel készül fel a leszáradáshoz ahol a parfüm közepe külön életet él. Ahogy az illat neve is mutatja, az agarfa, más néven oud, mély, merész hangja az illat szívjegyében található. A borostyán gazdagságot és melegséget kölcsönöz ennek a Luxus Parfümnek. Leszáradás után a bőrön hosszan tartó minőségi illatot biztosít. Ez az édes, mégis sötét férfi parfüm kiválóan alkalmas esti és alkalmi viseletre. Ez a Férfi Parfüm olyan sikereket hozhat el számodra, amit egyhamar nem felejtesz el.

 

Fej illat: Fás, Bőr, Fenyő Tömjén

Szív illat: Oud, Agarfa

Alap illat: Borostyán

Az illat fajtája: Fás, Elegáns

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Info
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Dubai Oriental Irish Intense Oud EdP 5ml Perfume Vial for Men
Article No.
3214587456991_50
Additional products
Similar products