Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Zoya Collection Woody & Lavender EdP 100ml Női Parfüm
Zoya Collection Woody & Lavender EdP 100ml Női Parfüm
11 900 Ft

Zoya Collection Woody & Lavender EdP 100ml Női Parfüm

A Zoya Collection egyik siker illata, a Zoya Collection Woody & Lavender EdP 100ml Női Parfüm. Az üvegbe zárt varázslat! A modern Dubai parfüm sorozata. Ebben az arab parfüm sorozatban a női parfüm, férfi illat és az Unisex parfümök megálmodója két meghatározó illat típussal, összetevővel nevezte el Zoya Parfümjeit. Csukd be a szemed és képzelj el egy gyönyörű, levendulákkal teli kertet. Pontosan ilyen illata van a Woody & Lavender-nek, amely tónusaival sugárzóvá teszi minden napodat. 

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Fás, Levendula, Pacsuli, Borostyán
Raktáron :  100 db
Kiszerelés
11 900 Ft

Zoya Collection Woody & Lavender EdP 100ml Női Parfüm leírása

Zoya Collection különleges parfüm családot igényes parfüm dobozok jellemzik harmonizálva a parfümök jellegéhez. A Zoya Collection Woody & Lavender illata egyszerűen lehengerlő! Becsukott szemeid előtt megjelennek a mesés illatjegyek, és amikor a gondolataid elkalandoznak, akkor Dubai felhőkarcolói és nevezetességei pörögnek a képzeletedben. Azt, hogy milyen csábító tud lenni a kelet illata a Woody & Lavender tárja fel számodra. Az igényes parfüm doboz kibontása után egy vizuális élményben lesz részünk és a tapintás is egy luxus élményt nyújt. A színek és a letisztult formák a modern keletet jelenítik meg testközelben.

 

Zoya Collection Woody & Lavender EdP 100ml Női Parfüm Illat leírása:

 

Amikor magunkhoz térünk a materialista valóságból és rájövünk, hogy mindkét nem számára egy fantasztikus Unisex parfüm van a kezünkben a kíváncsiság magával ragad és a kupak levétele után ami a tenyerünkbe simul a pulzális pontjainkra permetezzük ezt a fás, aromás, pacsulis, levendulás dubai parfüm különlegességet. A csuklónk belsejére pumpált permetet hagyjuk letisztulni „dolgozni”, kibontakozni. Semmi esetre se dörzsöljük össze a két csuklónkat mert összetörjük az illat molekulákat! Fej illatában a Zoya Woody & Lavender EDP intenzíven indítja el az illatunkat. Az aromák gyümölcsössége az első impulzív hatás az ami az orrunkat éri és halványan belép a borostyánkő balzsamossá felolvasztott lágysága. Ezek után indul be a Zoya parfüm közepe, szív illata. A Pacsuli vidámsága, virágos jegye simul hozzá a fej illat csodálatos párosához. Ez a néha viccesen használt összetevő a Pacsuli az egyik legősibb és drága parfüm alapanyag. Az alap illatban belép a Levendula fűszeres és teljesen egyedi illat világa.

 

Zoya Collection Woody & Lavender EdP 100ml Női Parfüm illatjegyei:

 

Fej illat: Borostyán, Aromás jegyek

Szív illat: Pacsuli

Alap illat: Levendula

Az illat fajtája: Fás, Levendulás, Unisex

 

Zoya Collection az Oreintal Parfüm áruház talán legkedveltebb Orientális, Arab Parfüm kollekciója. A Zoya Perfum Collection teljesen egyedi illatokat tartalmaz melyek méltán veszik fel a versenyt a legkiválóbb és legnagyobb parfüm márkákkal. A Zoya Parfümök minden összetevője a világ több helyéről kerül összeválogatásra és hosszas vizsgálat után kerül a parfümkészítők asztalára. Nem kérdés, hogy a Zoya Parfümök minden tagja, akár a Zoya Női Parfümök, Zoya Férfi Parfümök, valamint a Zoya Unisex Parfümök mindenki számára szuper választást kínálnak.

 

Az újonnan megjelent Zoya Parfüm Díszdobozok egy-egy különleges alkalomra kiváló ajándékozási lehetőséget kínálnak mindenki számára. Az Orental Perfume Áruház Arab Parfüm Shopjában több márkát is megtalálhattok. Így számos megoldást kínálunk Nektek, amennyiben különleges Arab Parfümöket, Parfüm olajokat kerestek. Ha szeretnétek kipróbálni egy vagy több Orientális Parfümöt kisebb Parfüm Fiolákat ajánlunk számotokra. Így kisebb kiszerelésben is megismerkedhettek ezekkel a különleges parfümökkel.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Zoya Collection Woody & Lavender EdP 100ml Perfume for Women
Cikkszám
6423080600351
Hasonló termékek