Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Zoya Collection Wood & Spice EdP 100ml Női Parfüm
Zoya Collection Wood & Spice EdP 100ml Női Parfüm
11 900 Ft

Zoya Collection Wood & Spice EdP 100ml Női Parfüm

A Zoya Collection egyik siker illata a Zoya Collection Wood & Spice EdP 100ml Női Parfüm.  A Dubai világ a felhőkarcolók és a Mall-ok luxus Plázák hangulatát tükrözi ez a női parfüm. Ennek a  Zoya Parfümnek az illat kompozíciói különlegességeket rejtenek.  Engedd át magad a szenvedély és érzékiség világának! A Zoya Collection Wood & Spice magabiztossá teszi viselőjét, és hozzásegíti ahhoz, hogy tudatosuljon benne a saját vonzereje. Ugyanis azok a legszebb nők, akik önmaguk tudnak lenni. 

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Fűszeres, Citrusos, Unisex, Agárfa
Raktáron :  49 db
Kiszerelés
11 900 Ft

Zoya Collection Wood & Spice EdP 100ml Női Parfüm leírása

Lépj ki bátran a sorból, és mutasd meg, hogy mi rejlik Benned! A Zoya Collection – Wood & Spice illata a nevében rejti magát a parfüm jellegét.  Az igényes parfüm doboz kibontás után egy vizuális élményben lesz részünk és a tapintás is egy luxus élményt nyújt. A színek és a letisztult formák a modern keletet jelenítik meg testközelben.

 

Zoya Collection Wood & Spice EdP 100ml Női Parfüm Illat leírása:

A tisztaságot és eleganciát sugárzó fehér parfüm doboz az arany csíkkal, bilétával felkészíti az érzékszerveinket az illat fogadására. Amint a kezünkbe kerül a hihetetlen sima, kényeztető és fényes parfümös üveg a barnás lila színével akkor a türelmetlenség érzése uralkodik el rajtunk. A Wood & Spice első parfüm permeteinek hatása a fej illatban hozza az agárfa balzsamos oud-os jegyeit. Az Oud a folyékony arany a női parfümünk lágyságát alakítja fás hatással. Eme két különleges összetevő táncába lépnek be a Dubai Parfümünkbe a szív illat speciális meglepetés vendégei a fűszerek. Az illat megálmodója itt nagy hatást ért el! A magyar nyelvünkben inkább a Spice az erős fűszert jelenti de az arab illat összetevőnk a lágyságot és a telt aromákat hozza az Eau de Parfümünkbe. Amikor a parfüm permetünk a leszáradása után külön életet kezd élni, akkor az alap illatba berobban a citrusosság! Ez egy olyan kompozíciót hoz létre az oud-os, balzsamos jegyekkel, hogy akaratlanul behunyja az ember a szemét a gyönyörűségtől. Mert a dubai parfümünk gyönyörű lett! Amit az illat végén érzünk az a három illat jegy kavalkádja a lágyság és a fűszeresség tánca amiben a citrus és a fűszeres aromák ölelkeznek. Ez a női parfüm kortalan és bármely évszakban bátran használható. Orientális illata tiszteletet hoz a környezetedben.

 

Zoya Collection Wood & Spice EdP 100ml Női Parfüm illatjegyei:

 

Fej illat:  Agárfa, Fás jegyek

Szív illat: Fűszerek

Alap illat: Citrusos, Aromás jegyek

Az illat fajtája: Fűszeres, Citrusos, Unisex

 

Zoya Collection az Oreintal Parfüm áruház talán legkedveltebb Orientális, Arab Parfüm kollekciója. A Zoya Perfum Collection teljesen egyedi illatokat tartalmaz melyek méltán veszik fel a versenyt a legkiválóbb és legnagyobb parfüm márkákkal. A Zoya Parfümök minden összetevője a világ több helyéről kerül összeválogatásra és hosszas vizsgálat után kerül a parfümkészítők asztalára. Nem kérdés, hogy a Zoya Parfümök minden tagja, akár a Zoya Női Parfümök, Zoya Férfi Parfümök, valamint a Zoya Unisex Parfümök mindenki számára szuper választást kínálnak.

 

Az újonnan megjelent Zoya Parfüm Díszdobozok egy-egy különleges alkalomra kiváló ajándékozási lehetőséget kínálnak mindenki számára. Az Orental Perfume Áruház Arab Parfüm Shopjában több márkát is megtalálhattok. Így számos megoldást kínálunk Nektek, amennyiben különleges Arab Parfümöket, Parfüm olajokat kerestek. Ha szeretnétek kipróbálni egy vagy több Orientális Parfümöt kisebb Parfüm Fiolákat ajánlunk számotokra. Így kisebb kiszerelésben is megismerkedhettek ezekkel a különleges parfümökkel.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Zoya Collection Wood & Spice EdP 100ml Perfume for Men
Cikkszám
6423554524220
Hasonló termékek