Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Zoya Collection Vanille & Patchouli EdP 5ml Női Parfüm

A Zoya Parfüm Collection különlegességei között is megtaláljátok a Parfüm Fiola választékunkat. Ezek segítséget nyújtanak amennyiben egyszerre több parfümöt szeretnél kipróbálni olcsóbban, esetleg kisebb kiszerést szeretnél bármely orientális Arab Parfümből. Ezért szeretnénk szinte minden illatból elérhető Parfüm Fiolákat biztosítani számotokra.

 

A Zoya Collection Női parfüm siker illata a Zoya Collection Vanille & Patchouli EdP 5ml Női Parfüm Fiola. A parfüm család koncepciója két parfüm összetevőre épített illat kompozíciók. A Zoya Vanille & Patchouli az édes Vanília és a játékos, virágos Pacsuli találkozása. Orientális jellegét megőrizve alakította ki a gyár parfümőre ezt a különleges női illatot. Amint először beleszagolsz, azonnal elvarázsol és a napok múlásával egyre jobban meggyőz, hogy nagyon is helye van a toalettasztalodon.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Elegáns, Fás, Púderes, Orientális
Nincs raktáron
Kiszerelés
1 450 Ft

Zoya Collection Vanille & Patchouli EdP 5ml Női Parfüm leírása

A Zoya Parfüm Collection különlegességei között is megtaláljátok a Parfüm Fiola választékunkat. Ezek segítséget nyújtanak amennyiben egyszerre több parfümöt szeretnél kipróbálni olcsóbban, esetleg kisebb kiszerést szeretnél bármely orientális Arab Parfümből. Ezért szeretnénk szinte minden illatból elérhető Parfüm Fiolákat biztosítani számotokra.

 

Az európai orrnak oly kedves, Vanília és Pacsuli ölelkezéséből egy izgalmas púderes parfüm készült. A Zoya Collection Vanille & Patchouli az optimizmus és a tökéletes boldogság megtestesítője. Burkold magad ebbe az illatba, és hangulatod egész nap remek lesz! Igényes csomagolásban találkozhatunk a Zoya Collection női parfümével a Vanille & Patchouli-val, dobozával és parfüm üvegében is magas minőségű kivitelben.

 

Zoya Collection Vanille & Patchouli Illat leírása:

 

A pulzális pontokra, csuklónk belsejére és a fülünk mögötti területre permetezett Zoya parfümünknek adjunk időt a megnyugvásra. Hagyjuk, hogy a női illatunkból az alkohol elillanjon és teret adjon a fej illatban a csodálatos madagaszkári Vaníliának, hogy lüktetve sugározhassa romantikus jegyeit. A Vanília és Vaníliavirág fátyollá alakulnak púderes, édes harmóniával kápráztatva el érzékszerveinket. A leszáradás utáni időszak változást hoz a romantikus, nyugodt pillanatokba. Női parfümünk közepe egy csapásra megváltozik és édesen fás tónusokkal árasztja el a Pacsuli ez az árva csalán féle parfüm összetevő. A modern Dubai női illatunk a felfújás után már sok változáson ment keresztül de a lezárást az alap illat hozza. A fás és púderes jegyek találkozásával a fej illat Vaníliájával egy különleges illat kompozíció birtokosai lehetünk. A Zoya Collection Vanille & Patchouli biztos siker a magyar Hölgyek körében. A púderes parfümöknek nagy a rajongó tábora hazánkban főleg, hogy a Dubai orientális, keleti beütés egyedivé teszi használóit.

 

Zoya Collection Vanille & Patchouli illatjegyei:

 

Fej illat: Vanília

Szív illat: Pacsuli

Alap illat: Fás, Púderes jegyek

Az illat fajtája: Elegáns, Fás, Púderes, Orientális

 

Zoya Collection az Oreintal Parfüm áruház talán legkedveltebb Orientális, Arab Parfüm kollekciója. A Zoya Perfum Collection teljesen egyedi illatokat tartalmaz melyek méltán veszik fel a versenyt a legkiválóbb és legnagyobb parfüm márkákkal. A Zoya Parfümök minden összetevője a világ több helyéről kerül összeválogatásra és hosszas vizsgálat után kerül a parfümkészítők asztalára. Nem kérdés, hogy a Zoya Parfümök minden tagja, akár a Zoya Női Parfümök, Zoya Férfi Parfümök, valamint a Zoya Unisex Parfümök mindenki számára szuper választást kínálnak.

 

Az újonnan megjelent Zoya Parfüm Díszdobozok egy-egy különleges alkalomra kiváló ajándékozási lehetőséget kínálnak mindenki számára. Az Orental Perfume Áruház Arab Parfüm Shopjában több márkát is megtalálhattok. Így számos megoldást kínálunk Nektek, amennyiben különleges Arab Parfümöket, Parfüm olajokat kerestek. Ha szeretnétek kipróbálni egy vagy több Orientális Parfümöt kisebb Parfüm Fiolákat ajánlunk számotokra. Így kisebb kiszerelésben is megismerkedhettek ezekkel a különleges parfümökkel.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Zoya Collection Vanille & Patchouli EdP 5ml Perfume Vial for Women
Cikkszám
6423554524213_50
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek