Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Zoya Collection Vanille & Patchouli Női Parfüm Díszdoboz
Zoya Collection Vanille & Patchouli Női Parfüm Díszdoboz
12 990 Ft

Zoya Collection Vanille & Patchouli Női Parfüm Díszdoboz

A Zoya Collection Vanille & Patchouli Parfüm Illat, a Zoya Collection Női parfüm siker illata. A parfüm család koncepciója két parfüm összetevőre épített illat kompozíciók. A Zoya Vanille & Patchouli Eau de Parfüm az édes Vanília és a játékos, virágos Pacsuli találkozása. Orientális jellegét megőrizve alakította ki a gyár parfümőre ezt a különleges női illatot. Az európai orrnak oly kedves, Vanília és Pacsuli ölelkezéséből egy izgalmas púderes parfüm készült. Igényes csomagolásban találkozhatunk a Zoya Collection női parfümével a Vanille & Patchouli EDP-ve, dobozával és parfüm üvegében is magas minőségű kivitelben.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Elegáns, Fás, Púderes, Orientális
Raktáron :  26 db
12 990 Ft

Zoya Collection Vanille & Patchouli Női Parfüm Díszdoboz leírása

A Zoya Collection Vanille & Patchouli Parfüm illat, a Zoya Collection Női parfüm siker illata a 100ml EDP. A parfüm család koncepciója két parfüm összetevőre épített illat kompozíciók. A Zoya Vanille & Patchouli 100ml Eau de Parfüm az édes Vanília és a játékos, virágos Pacsuli találkozása. Orientális jellegét megőrizve alakította ki a gyár parfümőre ezt a különleges női illatot. Az európai orrnak oly kedves, Vanília és Pacsuli ölelkezéséből egy izgalmas púderes parfüm készült. Igényes csomagolásban találkozhatunk a Zoya Collection női parfümével a Vanille & Patchouli EDP-ve, dobozával és parfüm üvegében is magas minőségű kivitelben.

 

Zoya Collection Vanille & Patchouli Eau de Perfume Női Parfüm Jellemzése:

 

A pulzális pontokra, csuklónk belsejére és a fülünk mögötti területre permetezett Zoya parfümünknek adjunk időt a megnyugvásra. Hagyjuk, hogy a női illatunkból az alkohol elillanjon és teret adjon a fej illatban a csodálatos madagaszkári Vaníliának, hogy lüktetve sugározhassa romantikus jegyeit. A Vanília és Vaníliavirág fátyollá alakulnak púderes, édes harmóniával kápráztatva el érzékszerveit. A leszáradás utáni időszak változást hoz a romantikus, nyugodt pillanatokba. Női parfümünk közepe egy csapásra megváltozik és édesen fás tónusokkal árasztja el a Pacsuli ez az árva csalán féle parfüm összetevő. A modern Dubai női illatunk a felfújás után már sok változáson ment keresztül de a lezárást az alap illat hozza. A fás és púderes jegyek találkozásával a fej illat Vaníliájával egy különleges illat kompozíció birtokosai lehetünk. A Zoya Vanille & Patchouli 100ml EDP biztos siker a magyar Hölgyek körében. A púderes parfümöknek nagy a rajongó tábora hazánkban főleg, hogy a Dubai orientális, keleti beütés egyedivé teszi használóit.

 

Modern Dubai: A ZOYA COLLECTION 100ml Eau De Parfüm család megjelenésében visszatükrözi számunkra a modern Dubai, keleti, orientális és arab parfüm világát. Dubai egy 5,5h alatt elérhető repülő úttal tárul elénk minden csodájával! A modern világ meseországa ahol megtaláljuk a világ legmagasabb épületét a Burdzs Kalifát 828 méterével. 40 ’C-ban lehet síelni a 4’C-os sípályán egy Mall azaz Plázában. Ahol a vízi vidámparkban felfelé csúszol a csúszdán. Dubai ahol a Világ legdrágább szállodája a Burj Al Arab lóg bele az Arab-Öböl vizébe és az űrből jól látható Pálmafás – szigetet építettek luxus lakóparkkal. De keress rá Dubai csodáira mert szinte felsorolhatatlan az a gazdagság ami ott található.

 

Fej illat: Vanília
Szív illat: Pacsuli
Alap illat: Fás: Púderes Jegyek
Az Illat fajtája: Elegáns; Fás; Púderes Orientális Női Parfüm

 

Zoya Collection az Oreintal Parfüm áruház talán legkedveltebb Orientális, Arab Parfüm kollekciója. A Zoya Perfum Collection teljesen egyedi illatokat tartalmaz melyek méltán veszik fel a versenyt a legkiválóbb és legnagyobb parfüm márkákkal. A Zoya Parfümök minden összetevője a világ több helyéről kerül összeválogatásra és hosszas vizsgálat után kerül a parfümkészítők asztalára. Nem kérdés, hogy a Zoya Parfümök minden tagja, akár a Zoya Női Parfümök, Zoya Férfi Parfümök, valamint a Zoya Unisex Parfümök mindenki számára szuper választást kínálnak.

Az újonnan megjelent Zoya Parfüm Díszdobozok egy-egy különleges alkalomra kiváló ajándékozási lehetőséget kínálnak mindenki számára. Az Orental Perfume Áruház Arab Parfüm Shopjában több márkát is megtalálhattok. Így számos megoldást kínálunk Nektek, amennyiben különleges Arab Parfümöket, Parfüm olajokat kerestek. Ha szeretnétek kipróbálni egy vagy több Orientális Parfümöt kisebb Parfüm Fiolákat ajánlunk számotokra. Így kisebb kiszerelésben is megismerkedhettek ezekkel a különleges parfümökkel.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Zoya Collection Vanille & Patchouli Perfume Gift Set for Women
Cikkszám
6423554524312
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek