Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Zoya Collection Signature Black Oud EdP 5ml Férfi Parfüm

A Zoya Parfüm Collection különlegességei között is megtaláljátok a Parfüm Fiola választékunkat. Ezek segítséget nyújtanak amennyiben egyszerre több parfümöt szeretnél kipróbálni olcsóbban, esetleg kisebb kiszerést szeretnél bármely orientális Arab Parfümből. Ezért szeretnénk szinte minden illatból elérhető Parfüm Fiolákat biztosítani számotokra.

 

A Zoya Collection Signature Black Oud EdP 5ml Férfi Parfüm Fiolát, ha megszerezted, akkor azonnal beleszeretsz! Az arab parfüm világ megtestesítője. Válj ellenállhatatlan csábítóvá és tapasztald meg, hogy akár minden nőt elvarázsolhatsz! A Zoya Collection Signature Black Oud  uraknak aromás, fás illatba öltöztet, akár a titokzatos és kifinomult férfiakat. Válj mágnessé és vonzd be életébe mindazt, amire vágysz!

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Oud, Szantál, Pacsuli
Nincs raktáron
Kiszerelés
1 450 Ft

Zoya Collection Signature Black Oud EdP 5ml Férfi Parfüm leírása

A Zoya Parfüm Collection különlegességei között is megtaláljátok a Parfüm Fiola választékunkat. Ezek segítséget nyújtanak amennyiben egyszerre több parfümöt szeretnél kipróbálni olcsóbban, esetleg kisebb kiszerést szeretnél bármely orientális Arab Parfümből. Ezért szeretnénk szinte minden illatból elérhető Parfüm Fiolákat biztosítani számotokra.

 

A doboz és a parfüm üvegén az arany és a barna átmenet sugároz egy kis misztikumot. Mint amikor egy dubai férfi elhalad mellettünk a fehér kandura leplében fején a gutra a fehér vagy piros kockás fejkendő és valami hihetetlen extra és különleges parfüm uszályt húz maga után. Igazi keleti, orientális férfi parfüm a modern Dubai tükrében. Ez a férfi parfüm olyan autentikus illat összetevőket rejt amik összetéveszthetetlenek az arab illatokkal. A Zoya Collection Signature Black Oud egy férfias aromájú parfüm, mely lendületével és csábító őszinteségével hódít meg. Az érzéki élmény az egyéniséget az abszolút szabadság és kiegyensúlyozottság pillanatában mutatja meg. A férfiasság temperamentumos kifejezése.

 

Zoya Collection Signature Black Oud illat leírása:

 

Miután a szemünket és a tapintásunkat kielégítettük a különleges színekkel és az üveg lágy formájával jöhet az illat kompozíció. A pulzális pontokra permeteztünk Zoya Black Oud férfi parfümünkből (csuklónk belseje – fülek mögötti terület) az illatunk életre kel. Fej illatában egyértelműen a lágy és édes Oud a folyékony arany és az Agárfa tánca hozzák a keleti illat orgiát. Egy láthatatlan ruhába öltöztetik használóját. A leszáradás után ezekbe a csodálatos édes és tiszta jegyekbe érkezik meg a szív illatba a Szantálfa az orientális parfüm összetevő. Az illatunk közepe felidézi a füstölők világát a meditációt és a harmóniát. Lecsengése után érkeznek meg a nagyágyúk az alap illatban! A Labdanum más néven balzsamos szuhar egy különleges cserje aminek ágait leveleit egy ragacsos gyanta védi a kiszáradástól. Egy ősi és roppant drága parfüm összetevő. A parfüm alapjában megbúvó  orientális lágy és oud-os jegyeknek a harmóniáját a Pacsuli virágossága bolondítja meg felerősítve a férfias arab parfümünket.

 

Zoya Collection Signature Black Oud illatjegyei:

 

Fej illat: Agárfa, Oud

Szív illat: Szantálfa

Alap illat: Labdanum, Pacsuli

Az illat fajtája: Markáns, Oud, Szantálos

 

Zoya Collection az Oreintal Parfüm áruház talán legkedveltebb Orientális, Arab Parfüm kollekciója. A Zoya Perfum Collection teljesen egyedi illatokat tartalmaz melyek méltán veszik fel a versenyt a legkiválóbb és legnagyobb parfüm márkákkal. A Zoya Parfümök minden összetevője a világ több helyéről kerül összeválogatásra és hosszas vizsgálat után kerül a parfümkészítők asztalára. Nem kérdés, hogy a Zoya Parfümök minden tagja, akár a Zoya Női Parfümök, Zoya Férfi Parfümök, valamint a Zoya Unisex Parfümök mindenki számára szuper választást kínálnak.

 

Az újonnan megjelent Zoya Parfüm Díszdobozok egy-egy különleges alkalomra kiváló ajándékozási lehetőséget kínálnak mindenki számára. Az Orental Perfume Áruház Arab Parfüm Shopjában több márkát is megtalálhattok. Így számos megoldást kínálunk Nektek, amennyiben különleges Arab Parfümöket, Parfüm olajokat kerestek. Ha szeretnétek kipróbálni egy vagy több Orientális Parfümöt kisebb Parfüm Fiolákat ajánlunk számotokra. Így kisebb kiszerelésben is megismerkedhettek ezekkel a különleges parfümökkel.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Zoya Collection Signature Black Oud EdP 5ml Perfume Vial for Men
Cikkszám
6423554524244_50
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek