Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Zoya Collection Royal Rose EdP 5ml Női Parfüm

A Zoya Parfüm Collection különlegességei között is megtaláljátok a Parfüm Fiola választékunkat. Ezek segítséget nyújtanak amennyiben egyszerre több parfümöt szeretnél kipróbálni olcsóbban, esetleg kisebb kiszerést szeretnél bármely orientális Arab Parfümből. Ezért szeretnénk szinte minden illatból elérhető Parfüm Fiolákat biztosítani számotokra.

 

A Zoya Collection egyik kiemelkedő női illata a Royal Rose EdP 5ml Női Parfüm Fiola. Ismerd meg a Világ legszebb rózsáit! Édes illatával méltán nevezhető ez az orientális, arab női parfüm Royal Rose-nak. Minden nő megérdemli a gyönyörű virágokból készült csokrot. A Royal Rose olyan mintha a legszebb virágokból lenne összefonva, melyek egy cseppnyi romantika és a teljes érzékiség együttesét alkotják.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Fás, Rózsás, Vaníliás, Pacsuli
Nincs raktáron
Kiszerelés
1 450 Ft

Zoya Collection Royal Rose EdP 5ml Női Parfüm leírása

A Zoya Parfüm Collection különlegességei között is megtaláljátok a Parfüm Fiola választékunkat. Ezek segítséget nyújtanak amennyiben egyszerre több parfümöt szeretnél kipróbálni olcsóbban, esetleg kisebb kiszerést szeretnél bármely orientális Arab Parfümből. Ezért szeretnénk szinte minden illatból elérhető Parfüm Fiolákat biztosítani számotokra.

 

A Zoya Collection Royal Rose dobozának mély színvilága és az illatot őrző üvege a világos színtartományból hajlik át a sötét árnyalatba. Az arany színű kiegészítők eleganciát sugároznak és szinte tolmácsolni akarják magát az illatot. Akik a Rózsa illatú női parfümök szerelmesei azoknak a Zoya Royal Rose a kedvenc illatuk lesz. Rengeteg féle rózsa van a világon és ettől szép a botanika tudománya. A rózsa illata nőies, romantikus harmóniát hoz egy női parfümben. Jellemző még a Rózsára az enyhén citromos és púderes árnyalat a fás, gyümölcsös jegyekkel. A Rózsa illatú női parfüm mindig magával ragadó, romantikus és elegáns.

 

Zoya Collection Royal Rose lllat leírása:

 

A reggeli órákban begyűjtött damaszkuszi rózsaszirmokat dolgozták fel a Zoya – Royal Rose-hoz. Pulzális pontjainkra felfújva Dubai parfümünket adjunk pár percet a megnyugvásra és az alkohol elpárolgására. Semmiképpen se dörzsöljük össze a csuklónkat! Összetörjük az illat molekulákat. Fej illatában a damaszkuszi rózsák milliónyi szirmából kinyert esszencia indítja az illatunkat. Képzeletünkben egy csodálatos rózsacsokorba temetjük az arcunkat és mélyet szippantunk a rózsák romantikus illatóból. Amíg ez a bódító illat romantika kápráztatja el érzékeinket addig a szív jegyekben belopakodik a Vanília, hogy lágyítsa arab női parfümünket. Ebbe az ölelkezésbe tolakodik a leszáradás után az alap illatban a Pacsuli, ami lágy frissességgel próbálja felébreszteni a mélybe merülő édes romantikát. Ezt az illatot elegáns és édes női parfümöt kedvelő Hölgyeknek és a Rózsa illatáért rajongóknak ajánljuk. Tekintélyt parancsoló dubai arab női parfüm igazán igényeseknek.

 

Zoya Collection Royal Rose illatjegyei:

 

Fej illat: Damaszkuszi Rózsa

Szív illat: Vanília

Alap illat: Pacsuli

Az illat fajtája: Fás, Rózsás

 

Zoya Collection az Oreintal Parfüm áruház talán legkedveltebb Orientális, Arab Parfüm kollekciója. A Zoya Perfum Collection teljesen egyedi illatokat tartalmaz melyek méltán veszik fel a versenyt a legkiválóbb és legnagyobb parfüm márkákkal. A Zoya Parfümök minden összetevője a világ több helyéről kerül összeválogatásra és hosszas vizsgálat után kerül a parfümkészítők asztalára. Nem kérdés, hogy a Zoya Parfümök minden tagja, akár a Zoya Női Parfümök, Zoya Férfi Parfümök, valamint a Zoya Unisex Parfümök mindenki számára szuper választást kínálnak.

 

Az újonnan megjelent Zoya Parfüm Díszdobozok egy-egy különleges alkalomra kiváló ajándékozási lehetőséget kínálnak mindenki számára. Az Orental Perfume Áruház Arab Parfüm Shopjában több márkát is megtalálhattok. Így számos megoldást kínálunk Nektek, amennyiben különleges Arab Parfümöket, Parfüm olajokat kerestek. Ha szeretnétek kipróbálni egy vagy több Orientális Parfümöt kisebb Parfüm Fiolákat ajánlunk számotokra. Így kisebb kiszerelésben is megismerkedhettek ezekkel a különleges parfümökkel.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Zoya Collection Royal Rose EdP 5ml Perfume Vial for Women
Cikkszám
6423554524237_50
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek