Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Zoya Collection Musk & Rose EdP 100ml Női Parfüm
Zoya Collection Musk & Rose EdP 100ml Női Parfüm
11 900 Ft

Zoya Collection Musk & Rose EdP 100ml Női Parfüm

A Zoya Collection egyik női siker illata a Musk & Rose EdP 100ml Női Parfüm. A könnyed női parfümök szerelmeseinek készült. Ha egyszer megszerezted, azonnal beleszeretsz. Egy igazi orientális női illat a Zoya parfüm választékából a könnyed rózsa és az állatias pézsma találkozásával. Ajándékozd meg magad olyan illattal, melytől semmilyen társaságban nem maradhatsz észrevétlenül! A női Zoya Collection Musk & Rose illatkompozíciója megörvendezteti még a legigényesebbeket is.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Rózsás, Pézsma, Orientális
Raktáron :  100 db
Kiszerelés
11 900 Ft

Zoya Collection Musk & Rose EdP 100ml Női Parfüm leírása

Zoya Collection Musk & Rose EdP 100ml Női Parfümnek már a parfüm doboza is tükrözi a dubai illatunk tisztaságát a fehér és az ezüst színéivel. Márványhoz hasonló fehér üvege és szikrázó ezüst kupakja már közelebb enged eme keleti parfümmel való első találkozáshoz. A pulzális pontokra, csukló belső és a fülek mögötti rész körülbelül 20cm-ről permetezzük fel ezt a női illatot. És a környezetünk pillanatok alatt életre kel!

 

Zoya Collection Musk & Rose EdP 100ml Női Parfüm Illat leírása:

 

Miután a Zoya – Musk & Rose 100ml Eau de Parfümünk a bőrünkkel érintkezik tartsunk egy csepp alkotó szünetet amíg a parfüm permet magához tér és az alkohol elpárolog. Ebben a parfümben a damaszkuszi Rózsa és a Pézsma az ami meghatározza ennek az arab parfümnek a karakterét. Itt a gyártó erre a két komponensre építette fel ezt a tiszta virágos, orientális női parfümünket. A fej illatában az állatias jegyek indítanak ami a keleti parfümökben egy gyakori parfüm alapanyag a Pézsma. Meghatározza a fej jegyét parfümünknek és kiteljesedését a szív illatban megérkezik a Rózsa. Ez a két női parfüm összetevő pulzálásba kezd a bőrünkön és a rózsa lágy szirmai ritmusosan ontják illatukat. Ölelkezésük folytatódik a Zoya parfümünk közepében is a szív illatában is. Az orientális női parfümünk a leszáradás után érkezik meg és folyamatosan fejlődik és sugározza illatát. Az arab női parfümünk a Musk & Rose 100ml Eau De Parfüm alap jegyeiben édeskés virág illatok tolakodnak az állatias pézsmás összetevőkkel. Leszáradt és bőrünkkel harmóniába lépett dubai női parfümünk egy olyan láthatatlan ruhába öltöztet minket amiben kiteljesedik egyéniségünk. Egy orientális virágos, lágy, rózsás, elegáns női parfümöt ajánl számodra a Zoya Collection.

 

Zoya Collection Musk & Rose EdP 100ml Női Parfüm illatjegyei:

Fej illat: Pézsma

Szív illat: Rózsa

Alap illat: Virágos, Állati jegyek

Az illat fajtája: Rózsás, Pézsmás, Orientális

 

Zoya Collection az Oreintal Parfüm áruház talán legkedveltebb Orientális, Arab Parfüm kollekciója. A Zoya Perfum Collection teljesen egyedi illatokat tartalmaz melyek méltán veszik fel a versenyt a legkiválóbb és legnagyobb parfüm márkákkal. A Zoya Parfümök minden összetevője a világ több helyéről kerül összeválogatásra és hosszas vizsgálat után kerül a parfümkészítők asztalára. Nem kérdés, hogy a Zoya Parfümök minden tagja, akár a Zoya Női Parfümök, Zoya Férfi Parfümök, valamint a Zoya Unisex Parfümök mindenki számára szuper választást kínálnak.

 

Az újonnan megjelent Zoya Parfüm Díszdobozok egy-egy különleges alkalomra kiváló ajándékozási lehetőséget kínálnak mindenki számára. Az Orental Perfume Áruház Arab Parfüm Shopjában több márkát is megtalálhattok. Így számos megoldást kínálunk Nektek, amennyiben különleges Arab Parfümöket, Parfüm olajokat kerestek. Ha szeretnétek kipróbálni egy vagy több Orientális Parfümöt kisebb Parfüm Fiolákat ajánlunk számotokra. Így kisebb kiszerelésben is megismerkedhettek ezekkel a különleges parfümökkel.

 

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Zoya Collection Musk & Rose EdP 100ml Perfume for Women
Cikkszám
6423080600399
Hasonló termékek