Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Zoya Collection Amber & Insence EdP 100ml Unisex Parfüm

Zoya Collection Amber & Insence EdP 100ml Unisex Parfüm
Zoya Collection Amber & Insence EdP 100ml Unisex Parfüm

Zoya Collection Amber & Insence EdP 100ml Unisex Parfüm a Zoya Collection 2021 évi siker illata a 100ml EDP férfi parfüm. A Dubai világ a felhőkarcolók és a Mall-ok luxus Plázák hangulatát tükrözi ez az igazi arab, orientális férfi parfüm. Ennek a Zoya Parfümnek az illat kompozíciói különlegességeket rejtenek. A Zoya Collection – Amber & Insence 100ml EDP illata a nevében rejti magát a parfüm jellegét. Az igényes parfüm doboz kibontás után egy vizuális élményben lesz részünk és a tapintás is egy luxus élményt nyújt. A színek és a letisztult formák a modern kelet-et jelenítik meg testközelben. A metalizált király kék színvilág sok meglepetést rejt úgy a Férfi parfüm, mint a Női arab illatok szerelmeseinek.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Oud, Édes, Elegáns, Unisex
Nincs raktáron
11 900 Ft

Zoya Collection Amber & Insence EdP 100ml Unisex Parfüm leírása

Zoya Collection Amber & Insence EdP 100ml Unisex Parfüm a Zoya Collection 2021 évi siker illata a 100ml EDP férfi parfüm. A Dubai világ a felhőkarcolók és a Mall-ok luxus Plázák hangulatát tükrözi ez az igazi arab, orientális férfi parfüm. Ennek a Zoya Parfümnek az illat kompozíciói különlegességeket rejtenek.  A Zoya  Collection –  Amber & Insence  100ml EDP illata a nevében rejti magát a parfüm jellegét.  Az igényes parfüm doboz kibontás után egy vizuális élményben lesz részünk és a tapintás is egy luxus élményt nyújt. A színek és a letisztult formák a modern kelet-et jelenítik meg testközelben. A metalizált király kék színvilág sok meglepetést rejt úgy a Férfi parfüm, mint a Női arab illatok szerelmeseinek.

 

Az Illat jellege:

 

Az eleganciát és a sejtelmességet sugárzó király kék parfüm doboz az ezüst csíkkal, bilétával felkészíti az érzékszerveinket az illat fogadására. Amint a kezünkbe kerül a hihetetlen sima, kényeztető és gyönyörű kék parfümös üveg a gondolataink máris az illatot kutatják. A Zoya  Collection – Amber & Insence   100ml EDP első parfüm permetének a hatása lehengerlő! A fej illatban hagyjuk pár másodpercig elillanni az alkoholt, hogy tiszta képet kaphassunk a kibontakozó dubai parfümünkről. És a parfüm a különleges összetevőitől egyszerűen beindul!  Pici fűszerességgel indít a fej jegyünk az Oregáno azaz a szurokfű mézes tónusával és a bors temperamentumával, amibe beletáncol a Bergamot azaz a keserűnarancs fanyar illatával. Dubai Parfümünkbe a szív jegyében a balzsamos illatokban teljesedik ki. A Borostyánkő lágy gyantás akkordja ölelkezik egy speciális összetevővel a Labdanummal! Szintén egy mediterrán gyanta érkezik ezzel az arab parfümünk közepébe. Férfi parfümünk szív jegyében domináló hatással robban be a Tömjén és az Édes Mirha abszolút orientális illatot kölcsönözve Eau De Parfümünknek.  A leszáradás utáni élmény nem mindennapi Zoya Amber & Insence 100ml EDP Férfi parfümünk alapjában. A Bőr eleganciája ölelkezik az Oud gyantás édességével míg a Szantálfa tovább erősíti orientális jegyeit férfi parfümünk lecsengésében. Ebbe a harmóniába simul lágyan a pacsuli egy kis ravasz frissességet csalva édes illatunkba.

 

Meglepő tapasztalat a dubai, arab parfümöket kedvelő Hölgyek körében, hogy nagy lelkesedéssel használják a férfiaknak szánt illatokat. A Zoya Amber & Insence  100ml EDP Férfi parfüm édes, balzsamosságával sok Hölgy kíváncsiságát felkeltették.

 

Fej illat: Oregáno, Bergamot, Fekete bors

Szív illat: Borostyánkő, Labdanum, Tömjén, Édes Mirha

Alap illat: Bőr, Agárfa, OUD, Szantálfa, Pacsuli

Az Illat fajtája: Balzsamos, Fás, Tömjénes édes Férfi parfüm, de Hölgyek is kedvelik!

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Zoya Collection Aoud & Amber EdP 100ml Unisex Perfume
Cikkszám
6423080609057
Hasonló termékek