Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Oriental Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 80ml Férfi Parfüm
Oriental Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 80ml Férfi Parfüm
12 900 Ft

Oriental Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 80ml Férfi Parfüm

A Rue Broca Dubai parfümgyár férfiaknak megálmodott illat különlegessége a Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 80ml Oriental Férfi Parfüm. Hagyd, hogy a Rue Broca Penthouse Larvotto helyetted is elárulja, hogy olyan férfi jelent meg a színen, aki mindent megkap, amire csak vágyik. A férfias érzékiséggel, vonzerővel és szenvedéllyel teli illat senkit sem hagyhat hidegen a környezetedben.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fűszeres, Vaníliás, Unisex
Raktáron :  3 db
Kiszerelés
12 900 Ft

Oriental Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 80ml Férfi Parfüm leírása

A modern Dubai-t tükrözi már a csomagolás is. Fényes és logóval megnyomott fekete és ezüst doboza a vaníliás és friss fűszeres jegyek akkordjaira készíti fel érzékszerveinket. Kibontva egy különleges kidolgozású férfi parfümös üveget találunk aminek színvilága egységesíti az érzelmeket és az erotikát. Izgalmas az első találkozás és az illathoz vezető út az üveget beborító ezüst fémkeret és a fekete, bársonyos textúrájú borítással. A Rue Broca gyár parfümőre nem fukarkodott az összetevőkkel! A sportosan elegáns külső és az illatjegyek harmóniába lépnek a Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 80ml Oriental Férfi Parfümünkkel, ezzel a láthatatlan ruhával. A szó jelentése –LUXUS ÉLET és az ennek megfelelő nagy teraszos lakás az épület legtetején. Tehát fent a csúcson.

 

Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 80ml Oriental Férfi Parfüm Illat Jellege:

 

A Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 80ml Oriental Férfi Parfüm dubai illatunk már a vizualitással felkorbácsolta érdeklődésünket az illat iránt. Nagy vágyakozással felfújt arab parfümünk a pulzus pontokon, csuklónk belső részén, füleink mögötti területeken hozzá simul a bőrünkhöz és éledezni kezd. Semmiképpen se dörzsöljük össze csuklónkat, mert az illat molekulákat összetörjük és parfümünk jellege megváltozhat. Legyünk türelemmel amíg az alkohol elillan a bőrünkről és a fejillat elkezdi a kibontakozási fázisát. Ebben a jegyben a friss virágos bergamot indítja az alapot és a koriander fűszerezi ezt az arab férfi parfümöt. Élénkíti arab illatunkat az ibolya leveléből kinyert illat esszencia. Némileg változik a Rue Broca Penthouse Larvotto dubai illatunk hangulata a szív jegyben. Rózsa bársonyos szirmaiból desztilllált cseppek keverednek a fekete bors fűszeres, csípős jegyeivel majd a Dubai arab piac friss fűszerei színezik ki férfi parfümünk közepét. A leszáradás után az ámbra és pacsuli ölelkeznek az alap illatban amihez a vanília krémessége magabiztos kifinomultsággal burkolja be keleti férfi parfüm különlegességünket. Azok az Urak akik magukra öltik ezt a láthatatlan ruhát és viselni is tudják befolyásolhatják környezetüket. Az illat aurájukba érve az emberek becsukják szemeiket és megállnak egy pillanatra. Állítsd meg az időt a Rue Broca Penthouse Larvotto orientális Dubai arab illatával!

 

Fej illat: Bergamot, Koriander, Ibolya levél

Szív illat: Rózsa, Fekete Bors, Friss Fűszerek

Alap illat: Ámbra, Pacsuli, Vanília

Az illat fajtája: Vaníliás, Fűszeres, Unisex

 

Rue Broca Parfüm Márka:

 

A Rue Broca Parfümökben a legkiválóbb és lekülönlegesebb összetevőket találhatjuk meg. Agárfa, Rózsa, Borostyán, Tömjén és még sorolhatnánk az egzotikus parfümök csodás összetevőit. Az Arab Parfümök között is kiemelkedően kedvelt Férfi kollekciót szívből ajánljuk mindenkinek, minden alkalomra. Természetesen a Rue Broca Parfümök között is találhatsz Parfüm Fiolákat, melyek kiváló lehetőséget nyújtanak számodra, hogy kedvezőbb áron, kockázat nélkül próbáld ki ezeket a csodás parfümöket. Az Oriental Perfume Shop a Rue Broca Parfümök mellett több különleges Arab Parfümöt kínál a Női Parfüm, Férfi Parfüm és természetesen az Unisex Parfüm kategóriában is. Az exkluzív minőségű Eau de Perfume termékek mellett fantasztikus Parfüm Olaj Koncentrátumokat is találhattok Arab Parfüm Áruházunkban.

 

Tudj meg többet a Rue Broca Parfümökről: Rue Broca Parfüm

Adatok
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
80ml
English Description
Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 80ml Oriental Perfume for Men
Cikkszám
6290171010470
Hasonló termékek