Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Oriental Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 5ml Férfi Parfüm Fiola

Rue Broca Parfüm Fiolák kiváló lehetőséget kínálnak számodra, amennyiben szeretnéd megismerni ezeket a különleges Arab férfi parfümöket. Az Oreintális Parfümök világában a Rue Broca Parfümök előkelő helyet foglalnak el, így meleg szívvel ajánljuk Neked is.

Azok az Urak akik magukra öltik ezt a láthatatlan ruhát és viselni is tudják elképesztő módon befolyásolhatják környezetüket. Az illat aurájukba érve az emberek becsukják szemeiket és megállnak egy pillanatra. Állítsd meg az időt a Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 5ml Oriental Férfi Parfüm Fiola orientális Dubai arab illatával!

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fűszeres, Vaníliás, Unisex
Nincs raktáron
Kiszerelés
1 450 Ft

Oriental Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 5ml Férfi Parfüm Fiola leírása

Rue Broca Parfüm Fiolák kiváló lehetőséget kínálnak számodra, amennyiben szeretnéd megismerni ezeket a különleges Arab férfi parfümöket. Az Oreintális Parfümök világában a Rue Broca Parfümök előkelő helyet foglalnak el, így meleg szívvel ajánljuk Neked is.

Elbűvölő, karizmatikus és csábító férfiak illata. A Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 5ml Oriental Férfi Parfüm Fiola fűszeres, vaníliás tónusú, felejthetetlen illat. Nem csak viselőjét, környezetét is magával ragadja.

 

Rue Broca Penthouse Larvotto Illat Jellege:

 

A Rue Broca Penthouse Larvotto Oriental Férfi Parfüm dubai illatunk már a vizualitással felkorbácsolta érdeklődésünket az illat iránt. Nagy vágyakozással felfújt arab parfümünk a pulzus pontokon, csuklónk belső részén, füleink mögötti területeken hozzá simul a bőrünkhöz és éledezni kezd. Semmiképpen se dörzsöljük össze csuklónkat, mert az illat molekulákat összetörjük és parfümünk jellege megváltozhat. Legyünk türelemmel amíg az alkohol elillan a bőrünkről és a fejillat elkezdi a kibontakozási fázisát. Ebben a jegyben a friss virágos bergamot indítja az alapot és a koriander fűszerezi ezt az arab férfi parfümöt. Élénkíti arab illatunkat az ibolya leveléből kinyert illat esszenciát. Némileg változik a Rue Broca Penthouse Larvotto dubai illatunk hangulata a szív jegyben. Rózsa bársonyos szirmaiból desztilllált cseppek keverednek a fekete bors fűszeres, csípős jegyeivel majd a Dubai arab piac friss fűszerei színezik ki férfi parfümünk közepét. A leszáradás után az ámbra és pacsuli ölelkeznek az alap illatban amihez a vanília krémessége magabiztos kifinomultsággal burkolja be keleti férfi parfüm különlegességünket. Azok az Urak akik magukra öltik ezt a láthatatlan ruhát és viselni is tudják befolyásolhatják környezetüket. Az illat aurájukba érve az emberek becsukják szemeiket és megállnak egy pillanatra. Állítsd meg az időt a Rue Broca Penthouse Larvotto orientális Dubai arab illatával!

 

Fej illat: Bergamott, Koriander, Ibolya levél

Szív illat: Rózsa, Fekete Bors, Friss Fűszerek

Alap illat: Ámbra, Pacsuli, Vanília

Az illat fajtája: Vaníliás, Fűszeres, Unisex

 

Rue Broca Parfüm Márka:

 

A Rue Broca Parfümökben a legkiválóbb és lekülönlegesebb összetevőket találhatjuk meg. Agárfa, Rózsa, Borostyán, Tömjén és még sorolhatnánk az egzotikus parfümök csodás összetevőit. Az Arab Parfümök között is kiemelkedően kedvelt Férfi kollekciót szívből ajánljuk mindenkinek, minden alkalomra. Természetesen a Rue Broca Parfümök között is találhatsz Parfüm Fiolákat, melyek kiváló lehetőséget nyújtanak számodra, hogy kedvezőbb áron, kockázat nélkül próbáld ki ezeket a csodás parfümöket. Az Oriental Perfume Shop a Rue Broca Parfümök mellett több különleges Arab Parfümöt kínál a Női Parfüm, Férfi Parfüm és természetesen az Unisex Parfüm kategóriában is. Az exkluzív minőségű Eau de Perfume termékek mellett fantasztikus Parfüm Olaj Koncentrátumokat is találhattok Arab Parfüm Áruházunkban.

 

Tudj meg többet a Rue Broca Parfümökről: Rue Broca Parfüm

Adatok
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Rue Broca Penthouse Larvotto EdP 5ml Oriental Perfume Vial for Men
Cikkszám
6290171010470_50
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek