Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Dubai Oriental Zahrat Al Khaleej EdP 5ml Női Parfüm Fiola

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

 

A Dubai Oriental Zahrat Al Khaleej EdP 5ml Női Parfüm Fiola kellemes esti viselet azoknak akik szeretik sugározni az eleganciát. Ez az illat egy „láthatatlan ruha” ami megmozgatja környezeted fantáziáját. Mindenki egy olyan illatról álmodozik amelyik elkíséri Őt egész napján akár legyen az munka, randevú vagy találkozó.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Elegáns, Orientális
Nincs raktáron
Kiszerelés
990 Ft

Dubai Oriental Zahrat Al Khaleej EdP 5ml Női Parfüm Fiola leírása

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

A Dubai Oriental Zahrat Al Khaleej az álmot valósággá varázsolja a csodálatos keleti összetevőivel, illata tartósságával. 100 ml EDP ár érték aránya lenyűgöző, hisz a niche és luxus parfüm kategóriában ez az ár még az alsó kategóriát képviseli.

 

Dubai Oriental Zahrat Al Khaleej Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Zahrat Al Khaleej a Sáfrány, paprika, szerecsendió és zsálya fej jegyeivel indítja az illatot. Ezek a különleges keleti parfüm összetevők ölelkezése egészen a leszáradásig külön táncot járnak. A szívjegyben pézsma, cédrus, oud és pacsuli fantasztikus fúziói emelik ennek a luxus parfümnek az ázsióját. A pézsma állatias harmóniáját az Oud oly lágyan finomítja elegánssá, hogy cédrus és a pacsuli már csak az orientális akkordokat adják az illat közepének. A leszáradás és az alapjegyek teljesítik be ehhez a luxus parfümhöz való elvárásainkat. A borostyán, a bőr és a szantál alapjegyei fejezik be ezt a női illatot.

 

Fej illat: Sáfrány, Szerecsendió, Paprika

Szív illat: Oud, Pézsma, Pacsuli, Cédrus

Alap illat: Borostyán, Bőr, Szantál

Az illat fajtája: Elegáns, Orientális


Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Dubai Oriental Zahrat Al Khaleej EdP 5ml Perfume Vial for Women
Cikkszám
6340854854003_50
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek