Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Dubai Oriental Silk Musk EdP 80ml Női Parfüm
Dubai Oriental Silk Musk EdP 80ml Női Parfüm
11 890 Ft

Dubai Oriental Silk Musk EdP 80ml Női Parfüm

Az új függőség, amelyről nem fogsz tudni leszokni, az a Dubai Oriental Silk Musk EdP 80ml Női Parfüm illata. Amint először beleszagolsz, azonnal elvarázsol és a napok múlásával egyre jobban meggyőz, hogy nagyon is helye van a toalettasztalodon.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Púderes, Rózsás, Szantál
Raktáron :  2 db
Kiszerelés
11 890 Ft

Dubai Oriental Silk Musk EdP 80ml Női Parfüm leírása

Ajándékozd meg magad olyan illattal, melytől semmilyen társaságban nem maradhatsz észrevétlenül! A Dubai Oriental Silk Musk EdP 80ml Női Parfüm a luxus és az exkluzivitás megtestesítője, és ötletes illatkompozíciója megörvendezteti még a legigényesebbeket is.

 

Dubai Oriental Silk Musk EdP 80ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Silk Musk értékes és merész luxus illat. A selyem pézsma a rózsa és a patchouli fantáziadús illatok válogatása. Ezek az összetevők egyensúlyt teremtenek a fás pézsma világában. A szívjegyben az oud a folyékony arany egy dinamizmust ad a parfümnek. Aki ennek a csodálatos illatnak a birtokosa az befolyásolni tudja az érzékeket és learatja a sikereket.

 

Az illat fajtája: Púder, Rózsa, Szantál

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
80ml
English Description
Dubai Oriental Silk Musk EdP 80ml Perfume for Women
Cikkszám
3285697878744
Hasonló termékek