Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Dubai Oriental Sheikh Al Lail EdP 100ml Unisex Parfüm
Dubai Oriental Sheikh Al Lail EdP 100ml Unisex Parfüm
12 390 Ft

Dubai Oriental Sheikh Al Lail EdP 100ml Unisex Parfüm

Fedezd fel az illatot, melyet nem lehet beskatulyázni és ugyanakkor mesteri fokon emeli ki a személyiségedet! A Dubai Oriental Sheikh Al Lail EdP 100ml Unisex Parfüm egy olyan valódi illat, mely lehetővé teszi egyediségednek megnyilvánulását.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Citrusos, Mézes
Raktáron :  1 db
Kiszerelés
12 390 Ft

Dubai Oriental Sheikh Al Lail EdP 100ml Unisex Parfüm leírása

Burkold magad az illatba, melytől ragyogni fogsz egész nap! A Dubai Oriental Sheikh Al Lail EdP 100ml Unisex Parfüm az egyediség tökéletes kifejeződése.

 

Dubai Oriental Sheikh Al Lail EdP 100ml Unisex Parfüm Illatjegyei:

  

A Dubai Parfüm Sheikh Al Lail a pézsma édes és isteni illata, ami képviseli az igazi orientális illatot úgy Hölgyeknek mint Uraknak egyaránt. A kardamom és a borsos kömény pezsgő esszenciái élénken csillognak az illat aromájában. A krémes szantálfa életre kelti a parfümöt és mámorító árnyalatokkal kápráztatja el viselőjét. Keleti sáfrány és mandula, tonkabab adják a szív illat varázslatos eszenciáit. Az alap illatban pedig a pézsma érzéki hangulatot ad ennek a luxus parfümnek.

 

Az illat fajtája: Citrusos, Mézes

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Sheikh Al Lail EdP 100ml Unisex Perfume
Cikkszám
3264575105258
Hasonló termékek