Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Dubai Oriental Rooh Al Muscat EdP 100ml Női Parfüm

Lépj be a boldogság világába és hagyd, hogy magával ragadjon ez a púderes illat, amely lágy eleganciát kölcsönöz számodra! A Dubai Oriental Rooh Al Muscat EdP 100ml Női Parfüm rendkívül felszabadulttá és oldottá tesz. Kényeztesd magad minden nap a tiszta tudat adta kellemes érzéssel!

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Lágy, Púderes
Rendelhető
Kiszerelés
11 890 Ft

Dubai Oriental Rooh Al Muscat EdP 100ml Női Parfüm leírása

Válj önmagad ikonjává és végtelen ihletőjévé, aki mindazt, amiről álmodik, megengedheti magának! A Dubai Oriental Rooh Al Muscat EdP 100ml Női Parfüm határok nélküli női tökély-tudatot kölcsönöz számodra.

 

Dubai Oriental Rooh Al Muscat EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

  

A Dubai Oriental Rooh Al Muscat már az első pillantásra sugározza a lágyságot. Az illat édesen csábító és megalkuvás nélküli nőies. Lágy, élénk hangok keveréke, köztük jázmin, neroli, ylang-ylang és bergamott bájos aromáját sugározva. Ez a tökéletesen romantikus illatkompozíció kiemeli a tömegből. Képviseli a hazánkban is közkedvelt púderes hangulatú női parfümöt orientális jegyekkel kiegészítve. A doboz és az üveg is pipere polcod ékköve lehet.

 

Az illat fajtája: Lágy, Púderes

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Rooh Al Muscat EdP 100ml Perfume for Women
Cikkszám
6235988598859
Hasonló termékek