Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Dubai Oriental Oud Shams EdP 100ml Női Parfüm
Dubai Oriental Oud Shams EdP 100ml Női Parfüm
9 790 Ft

Dubai Oriental Oud Shams EdP 100ml Női Parfüm

Fedezz fel egy illatot, amely olyan hatást kelt, mintha személyre szabták volna! A Dubai Oriental Oud Shams EdP 100ml Női Parfüm érzéki és természetesen gyönyörű – akárcsak Te. Éppen ez az exkluzív illat egészíti ki tökéletesen a személyiséged.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Fás, Orientális
Raktáron :  1 db
9 790 Ft

Dubai Oriental Oud Shams EdP 100ml Női Parfüm leírása

A Dubai Oriental Oud Shams EdP 100ml Női Parfüm a nőiesség megtestesítője. Burkold magad ebbe az illatba, és hangulatod egész nap remek lesz!

 

Dubai Oriental Oud Shams EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Parfüm Oud Shams 100ml Női Parfüm egy kifinomult keleti illat. Ez a luxus parfüm elbűvöli viselőjét a természetes összetevőkkel, mint például a Rózsa esszenciájával. Érzéki keverékével magabiztosságot ad a friss virágos zsongásával. Grepfruit jegyekkel tarkítva, fás Musk és Oudh keverékével felkorbácsolja az érzékeket és az érzelmeket.

 

Az illat fajtája: Édes, Vaníliás

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Oud Shams EdP 100ml Perfume for Women
Cikkszám
6295854187418
Hasonló termékek