Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Dubai Oriental Oud Night White EdP 100ml Női Parfüm
Dubai Oriental Oud Night White EdP 100ml Női Parfüm
9 790 Ft

Dubai Oriental Oud Night White EdP 100ml Női Parfüm

Egy illat, amely elismeri a természetes szépséget, nőiességet és a bájt. A Dubai Oriental Oud Night White EdP 100ml Női Parfüm gyorsan egyéniséged nélkülözhetetlen részévé válik.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Édes, Vaníliás
Raktáron :  4 db
9 790 Ft

Dubai Oriental Oud Night White EdP 100ml Női Parfüm leírása

A Dubai Oriental Oud Night White EdP 100ml Női Parfüm kifejezetten a nőiesség hangsúlyozására készült. Az illat a romantika megtestesítője. Engedj a kísértésnek és próbáld ki a Dubai Oriental Oud Night White-ot!

 

Dubai Oriental Oud Night White EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

A Dubai Parfüm Oud Night White illatot az ember természet iránti vágya ihlette. A parfüm a domináns ciprus, lonc, füstölő, nyír és pimento jegyekkel nyílik. Az illat szíve tartalmaz oud-ot, a parfüm csillagát, valamint zöld virágjegyeket, például éjszaka virágzó jázmint és balzsamfenyőt. A női parfüm gazdag, bőrszerű akkordokkal zárul a velúr, pacsuli, borostyán és pézsma harmóniájával. Illatkollekciónk kiemelkedő darabja lehet ez a különleges női parfüm.

 

Az illat fajtája: Édes, Vaníliás

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Oud Night White EdP 100ml Perfume for Women
Cikkszám
3256845965876
Hasonló termékek