Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Dubai Oriental Oud Lail Malaki EdP 5ml Unisex Parfüm Fiola

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

 

Ezen illat csodája abban rejlik, hogy egyaránt tökéletesen megfelelő nők és férfiak számára. Mindenki megtalálja benne a magáét, mindenkin más illatot hagy. A Dubai Oriental Oud Lail Malaki EdP 5ml Unisex Parfüm Fiola biztosan nem vész el a toalettasztalon, és még a kedveseddel is megoszthatod.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Fűszeres
Nincs raktáron
Kiszerelés
990 Ft

Dubai Oriental Oud Lail Malaki EdP 5ml Unisex Parfüm Fiola leírása

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

Változtasd az egyszerű hétköznapot különleges élménnyé! A Dubai Oriental Oud Lail Malaki megsimogatja érzékeidet és magabiztosságot kölcsönöz számodra. Bármi vár is várjon rád, ezzel az egyedi illattal mindig magabiztosnak érezheted majd magad.

 

Dubai Oriental Oud Lail Malaki Illatjegyei:

 

Ezt a különleges Parfümöt férfiak és nők egyaránt viselhetik és élvezhetik buja illatát. Kezdetben keleti virág és fás jegyek fúziója dominál. Az ylang-ylang, muskátli és cisztusz felső hangjai azt jelzik, hogy az illat virágként tör elő. A rózsa, a cédrus és a pacsuli középső akkordjai édesen fásak. Az alaphoz a mámorító agarfa a borostyán a benzoin és a labdanum együtt bontakoznak. A fás és fűszeres illatok, különösen a leszáradás után dominálnak.

 

Az illat fajtája: Fűszeres

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Dubai Oriental Oud Lail Malaki EdP 5ml Unisex Perfume Vial
Cikkszám
6325896541241_50
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek