Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Dubai Oriental Oud Al Shams Gold 100ml EdP Unisex Parfüm
Dubai Oriental Oud Al Shams Gold 100ml EdP Unisex Parfüm
11 490 Ft

Dubai Oriental Oud Al Shams Gold 100ml EdP Unisex Parfüm

Változtasd az egyszerű hétköznapot különleges élménnyé! A Dubai Oriental Oud Al Shams Gold 100ml EdP Unisex Parfüm megsimogatja érzékeidet és magabiztosságot kölcsönöz számodra. Bármi vár is várjon rád, ezzel a illattal mindig magabiztosnak érezheted majd magad.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Orientális, Fás, Unisex
Raktáron :  1 db
11 490 Ft

Dubai Oriental Oud Al Shams Gold 100ml EdP Unisex Parfüm leírása

Érezd az egyediség és a feltűnés illatát! A Dubai Oriental Oud Al Shams Gold 100ml EdP Unisex Parfüm fellebbenti a fátylat a parfümök készítésének tudományáról és örömöt szerez az orientális,  fás illatok minden kedvelőjének, aki széles látókörű és előszeretettel próbál ki újdonságokat.

 

Dubai Oriental Oud Al Shams Gold 100ml EdP Unisex Parfüm Illatjegyei:

 

Az illat fajtája: Orientális, Fás, Unisex

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Oud Al Shams Gold 100ml EdP Unisex Perfume
Cikkszám
3292500555884
Hasonló termékek