Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Dubai Oriental Muhabba EdP 100ml Női Parfüm

Add át magad a boldogságnak és burkold a tested a Dubai Oriental Muhabba EdP 100ml Női Parfüm elbűvölő illatába! Egyetlen más illat sem képes olyan egyszerű dolgokból fakadó, tiszta boldogságérzetet kelteni Benned, mint ez.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Púderes, Gyümölcsös
Nincs raktáron
Kiszerelés
10 790 Ft

Dubai Oriental Muhabba EdP 100ml Női Parfüm leírása

A Dubai Oriental Muhabba EdP 100ml Női Parfüm illatával egy pillanat alatt különlegesnek érezheted magad. Szabadulj meg a szürke hétköznapok szabályaitól és vedd körül magad a nőiesség és érzékiség tiszta energiájával!

 

Dubai Oriental Muhabba EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

Ez az elbűvölő Dubai Oriental Muhabba EdP 100ml Női Parfüm zöld, virágos és fás akkordokat ötvöz. Egy olyan revitalizáló illatot alkot, amely könnyedén megérinti az elmét és a testet. A mámorító pacsuli bevezető akkordjai azonnal inspirálja érzékszerveit. A jácint és a galbanum a szív jegyeiben gyógynövényes, édes virágcsokrot alkotnak, amelyet senki sem hagyhat figyelmen kívül. A szantálfa, az agarfa (oud) és a pézsma a parfümöt puha lágysággal egészíti ki, amely erőteljesen hívogató. Ez a luxus parfüm piperéd kiemelkedő darabja lehet.

 

Az illat fajtája: Gyümölcsös, Púderes

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Muhabba EdP 100ml Perfume for Women
Cikkszám
3564575100253
Hasonló termékek