Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Dubai Oriental Hamdan Al Rayees EdP 100ml Női Parfüm
Dubai Oriental Hamdan Al Rayees EdP 100ml Női Parfüm
11 890 Ft

Dubai Oriental Hamdan Al Rayees EdP 100ml Női Parfüm

Finom, mély illat, amely igazán csábító. A Dubai Oriental Hamdan Al Rayees EdP 100ml Női Parfüm hölgyeknek, egyedi illatával mindenkit elvarázsol. A legértékesebb összetevőkből készült, így tónusai igazán különlegesek, felejthetetlenek és hosszan tartóak.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Rum, Kókusz
Raktáron :  2 db
Kiszerelés
11 890 Ft

Dubai Oriental Hamdan Al Rayees EdP 100ml Női Parfüm leírása

Ne takargasd a szenvedélyességet! A Dubai Oriental Hamdan Al Rayees EdP 100ml Női Parfüm izgalommal, vágyakozással és kihívással van teli, érzékiségre hangol Téged és a környezeted is.

 

Dubai Oriental Hamdan Al Rayees EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Hamdan Al Rayees EdP 100ml Női Parfüm egy különleges luxus illat! Az alap jegyekben a fűszeres illatok dominálnak míg a szívjegyben a borostyán és a rózsa kompozíciója alkot egy különleges elegyet. Az agarfa sziporkázó összetevője bolondítja meg az illatot. Orientális illatvilágát egy kis kókuszosság és a rum fantasztikus pikantériája korbácsolja fel.

 

Az illat fajtája: Rum, Kókusz

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Hamdan Al Rayees EdP 100ml Perfume for Women
Cikkszám
6340854854119
Hasonló termékek