Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Dubai Oriental Ghanaty Oud EdP 100ml Női Parfüm
Dubai Oriental Ghanaty Oud EdP 100ml Női Parfüm
10 790 Ft

Dubai Oriental Ghanaty Oud EdP 100ml Női Parfüm

A Dubai Oriental Ghanaty Oud EdP 100ml Női Parfüm az optimizmus és a tökéletes boldogság megtestesítője. Burkold magad ebbe az illatba, és hangulatod egész nap remek lesz!

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Orientális, Pézsma, Bársony
Raktáron :  1 db
Kiszerelés
10 790 Ft

Dubai Oriental Ghanaty Oud EdP 100ml Női Parfüm leírása

Ajándékozd meg magad olyan illattal, melytől semmilyen társaságban nem maradhatsz észrevétlenül! A Dubai Oriental Ghanaty Oud EdP 100ml Női Parfüm ötletes illatkompozíciója megörvendezteti még a legigényesebbeket is.

 

Dubai Oriental Ghanaty Oud EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Ghanaty Oud EdP 100ml Női Parfüm a fekete ribizli, a bergamott és az ananász magával ragadó kompozícióival jelenik meg a fej illatban. Ez a sokoldalú luxus illat édes és gyümölcsös akkordokkal büszkélkedhet, amelyek feldobják a napot. A gyöngyvirág és a nyír a szív illatban összeolvadnak pacsuli, ambroxán és pézsma alapjegyekkel, hogy gazdag és emlékezetes élményt teremtsenek. Ez a luxus parfüm egy csodálatos nappali vagy esti illat bármely évszakban.

 

Az illat fajtája: Orientális, Pézsma, Bársony

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Ghanaty Oud EdP 100ml Perfume for Women
Cikkszám
3019898989899
Hasonló termékek