Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Dubai Oriental Desert Oud EdP 5ml Női Parfüm Fiola

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

 

A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja immár formát öltött az illatok világában. Az Dubai Oriental Desert Oud EdP 5ml Női Parfüm Fiola megengedi, hogy minden oldalról megnyilvánuljon a személyiséged és tökéletesen kiegészíti egyedülálló kisugárzásod.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Rum, Vaníliás
Nincs raktáron
Kiszerelés
990 Ft

Dubai Oriental Desert Oud EdP 5ml Női Parfüm Fiola leírása

A Dubai Arab Parfüm Fiolákat azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik ezeket a különleges Orientális Arab Parfüm különlegességeket, vagy egyszerre több eltérő illatot szeretnének vásárolni. Ezek a praktikus parfüm minták a legjobb választást kínálják számotokra, hogy kipróbáljátok az Arab Parfümvilág különlegességeit!

 

A csábítás játék, és az ellenállhatatlan illat egy női fegyver, amellyel mindig lépéselőnyben leszel. A Dubai Oriental Desert Oud bármikor érzékien kifinomult illatba burkol, amikor úgy érzed, hogy tündökölni akarsz.

 

Dubai Oriental Desert Oud Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Desert Oud intenzív illat, fűszeres, friss jegyekkel. A sáfrány és a kardamom indítja a kompozíciót. A Desert Oud mesterien keveri a jázmint és a pacsulit amelyek felkeltik az érdeklődést viselője iránt. Az illat drága összetevői az Oudh, Leather és a Mryh. A bőrből készült jegyek kitörölhetetlen nyomot hagynak érzékeinkben. Ezt az igazán különleges luxus illatot olyan Hölgyeknek tervezték, akik olyan illatot szeretnének maguknak, amely visszaadja a tökéletes keleti, orientális érzést.

 

Az illat fajtája: Rum, Vanília

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Dubai Oriental Desert Oud EdP 5ml Perfume Vial for Women
Cikkszám
3296960104088_50
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek