Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Dubai Oriental Black Afgano EdP 100ml Férfi Parfüm

A Dubai Oriental Black Afgano EdP 100ml Férfi Parfüm minőségében nem mindennapi parfüm. Tartóssága, illatanyag összetevői adnak egy olyan különleges felhangot ennek az arab férfi parfümnek amik azonnal kiemelnek a tömegből és rendszerint utat találnak a hölgyek szívéhez. Fűszeres és lágy, izgalmas fahéjas hatás az amivel rabul ejtheted környezeted. Burkolózz ebbe a titokzatos illatfelhőbe, és élvezd az egyedi, stílusos megjelenés minden előnyét!

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fahéjas, Fűszeres
Nincs raktáron
9 790 Ft

Dubai Oriental Black Afgano EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

Te is rabul ejtheted a Dubai Oriental Black Afgano EdP 100ml Férfi Parfüm illatot egy különleges módszerrel a hűvösebb hónapokban egy egyszerű módszerrel. A fürdés után a mellkasodra permetezett három, négy pumpálással felvitt különleges férfi luxus illatot fogva tarthatod! Az ing és a pulóver fölé ha egy sálat kötsz, akkor a parfüm a tested és a ruházatod között külön életet él, és egész napon át ellenálhatatlanná tesz és kényezteti érzékszerveidet ezzel a csodálatos illattal.

 

Dubai Oriental Black Afgano EdP 100ml Férfi Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Black Afgano EdP 100ml Férfi Parfüm az Afgano illatok intenzívebb, erőteljesebb változata. Ez egy meleg és fás férfi illat, balzsamos és füstös akkordokkal. A zöld fej jegyek az érzékeket a buja erdők hangulata felé viszik, míg a dohány és a kávé szívjegyei gazdag és magabiztos előnyt biztosítanak a férfias kompozíciónak. Ezek a jegyek a nyugtató füstölő és oud jegyek tetején ülnek. Alap jegyében felsejlik némi fahéjas felhang, ami lágyságot ad az intenzívebb összetevőknek.

 

Az illat fajtája: Fahéjas, Fűszeres

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Black Afgano EdP 100ml Perfume for Men
Cikkszám
3281566066083
Hasonló termékek