Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Dubai Oriental Bait Al Hub EdP 100ml Női Parfüm
Dubai Oriental Bait Al Hub EdP 100ml Női Parfüm
9 690 Ft

Dubai Oriental Bait Al Hub EdP 100ml Női Parfüm

A csábítás játék, és az ellenállhatatlan illat egy női fegyver, amellyel mindig lépéselőnyben leszel. A Dubai Oriental Bait Al Hub EdP 100ml Női Parfüm bármikor érzékien kifinomult illatba burkol, amikor úgy érzed, hogy tündökölni akarsz.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Gyümölcsös, Virágos
Raktáron :  2 db
Kiszerelés
9 690 Ft

Dubai Oriental Bait Al Hub EdP 100ml Női Parfüm leírása

Ne takargasd a szenvedélyességed! A Dubai Oriental Bait Al Hub EdP 100ml Női Parfüm izgalommal, vágyakozással és kihívással van teli, érzékiségre hangolja Téged és a környezeted is.

 

Dubai Oriental Bait Al Hub EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Bait Al Hub EdP 100ml Női Parfüm egy különleges keleti illat, amely fűszeres és virágos összetevőket ötvöz. Ennek az illatnak mind a három szintje magában foglalja az áhított oudot, más néven agarwoodot. A szív jegyében virágok harmóniája bontakozik a világ minden tájáról, nevezetesen olasz írisz, egyiptomi jázmin és indiai rózsa. Egyéb összetevői adják az illat orientális jellegét – vanília, pacsuli, szantálfa és borostyán. Ez a női parfüm egy virtuális sétára hív a Szultán kertjébe.

 

Az illat fajtája: Gyümölcsös, Virágos

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Bait Al Hub EdP 100ml Perfume for Women
Cikkszám
6126501411139
Hasonló termékek