Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Dubai Oriental Ana Ahubbak EdP 100ml Női Parfüm

Ajándékozd meg magad olyan illattal, melytől semmilyen társaságban nem maradhatsz észrevétlenül. A Dubai Oriental Ana Ahubbak EdP 100ml Női Parfüm a romantika megtestesítője, és ötletes illatkompozíciója elvarázsolja még a legigényesebbeket is.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Púderes, Virágos
Nincs raktáron
Kiszerelés
9 890 Ft

Dubai Oriental Ana Ahubbak EdP 100ml Női Parfüm leírása

Ha szereted a virágos illatokat, akkor a Dubai Oriental Ana Ahubbak EdP 100ml Női Parfüm teljesen elnyeri tetszésed. Egy olyan parfüm aminek nehéz ellenállni és biztosan kellemessé teszi napjaidat.

 

Dubai Oriental Ana Ahubbak EdP 100ml Női Parfüm Illatjegyei:

 

A Dubai Oriental Ana Ahubbak EdP 100ml Női Parfüm egy olyan illat, amelynél a siker garantált. Ez az elegáns női illat az édes rózsa, narancsvirág és jázmin jegyeivel nyílik meg, majd a füstölő és a rizs szívjegyeibe hajlik át. Az alap illat a pézsma, vanília, tonkabab és a borostyán harmonikus találkozásával lágy, púderes, virágos parfüm felhőbe burkolja használóját. A parfüm üvege is harmonizál az illattal és pipere polcunk ékköve lehet.

 

Az illat fajtája: Virágos, Púderes

 

Dubai Orientális Parfümök Bemutatása:

 

Az Arab vagy Orientális Parfümök jelentős része kiváló alapanyagokat tartalmaz. A Parfüm olajok összetétel és összetevői a legkiválóbb helyről származnak, azokat kiváló Parfüm szakértők készítik. Ez nem új trend, hiszen az Arab világban a parfümök kultúrája már hosszú évszázadokra nyúlik vissza. Számos neves parfümgyártó és parfümmárka alapját valamely Arab parfüm képviseli. Így nem is tudjuk sok esetben, de egy-egy világhírű parfüm márka üvegcséjében is Arab Parfüm csörgedezik.

 

Ezért legyünk nyugodtak az Arab, Dubai vagy Orientális Parfümökkel kifejezett minőségi illatot választunk. Hosszú illathatás és egzotikus, kellemes illatokat kapunk minden üvegcsében. Akik biztosra szeretnének menni nekik javasoljuk a Parfüm fiolákat, vagy Parfüm Mintákat melyeket kis kiszerelésben tudtok megvásárolni az Oriental Perfume Shopban. Dubai Parfümjeink között Egyedi és különleges Női Parfümöket fedezhettek fel. Természetesen a csábításra készülő Férfiaknak is kiváló Parfüm különlegességeket kínálunk. S nem feledkezünk meg azokról, akik az igazi Arab Unisex Illatokat keresik, hiszen Nekik is számos megoldást kínálunk.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Dubai Oriental Ana Ahubbak EdP 100ml Perfume for Women
Cikkszám
3296588978474
Hasonló termékek