Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Bait Al Bakhoor Zahrat Al Oud CPO 2ml Unisex Parfümolaj Koncentrátum Fiola

Bait Al Bakhoor Parfüm fiolák vagy Bait Al Bakhoor Parfüm Minták azoknak készült, akik szeretnének megismerkedni ezekkel a különleges parfüm illatokkal. Kedvező áron vásárolhattok ezekből az egzotikus, orientális illatokból saját részre vagy akár ajándékba is. A Parfüm fiolák könnyedén elférnek akár a zsebedben, vagy táskádban is, így nem okoz problémát amennyiben szeretnéd magaddal vinni bárhova.

 

A Dubai parfümgyár különlegessége a Bait Al Bakhoor Zahrat Al Oud CPO 2ml Oriental Unisex Parfümolaj Koncentrátum Fiola. 2021 újdonsága parfüm webshopunkban a Dubai parfümök mellett a Keleti illatok különlegességei a Parfüm Olaj Koncentrátumok azaz CPO –k. Olyan arab illat ritkaságok kerültek a választékunkba, mint például a ait Al Bakhoor Zahrat Al Oud CPO. Randevúra, esti partira, vagy baráti találkozóra? Az Bait Al Bakhoor Zahrat Al Oud mindig jól jön, ha sziporkázni szeretnél. Fedezd fel az illatot, amely tökéletesen kiegészíti az karizmádat.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Fás, Virágos, Unisex
Nincs raktáron
Kiszerelés
1 990 Ft

Bait Al Bakhoor Zahrat Al Oud CPO 2ml Unisex Parfümolaj Koncentrátum Fiola leírása

Bait Al Bakhoor Parfüm fiolák vagy Bait Al Bakhoor Parfüm Minták azoknak készült, akik szeretnének megismerkedni ezekkel a különleges parfüm illatokkal. Kedvező áron vásárolhattok ezekből az egzotikus, orientális illatokból saját részre vagy akár ajándékba is. A Parfüm fiolák könnyedén elférnek akár a zsebedben, vagy táskádban is, így nem okoz problémát amennyiben szeretnéd magaddal vinni bárhova.

Egy kellemes színvilágú parfüm dobozt foghatunk a kezünkben ami még igazán nem emeli meg az adrenalin szintünket, mert sok ilyet lehet látni Dubai Parfümjeink között. Azonban a celofán leszakítása után a bontás izgalma beteljesül. Megérinthetjük az 1001 éjszaka parfüm olaj szelencéjét! A Bait Al Bakhoor Zahrat Al Oud kis üveg méretéhez képest a szelence súlya tekintélyes. Fém keretben, tetszetős oud-os színvilágú kövekkel kirakott parfüm olajunk már külalakjával és tapintásával is elkápráztat! És még csak a külsőségekkel találkoztunk az illat csak most érkezik. Lecsavarva a kupakot a parfümös szelencéről az elegáns üvegpálca segítségével juthatunk az illat esszenciához. A Szultánok és Sejkek palotájában a háremhölgyek öltözőiben érezhetjük magunkat. Női csevegések, egyik mutatja a másiknak az ő kedvenc parfümjét. És megszólalnak a dobok és elkezdődik a tánc.

 

Bait Al Bakhoor Zahrat Al Oud Illatjegyei:

 

A bőrre felvitt Bait Al Bakhoor Zahrat Al Oud-ot hagyjuk életre kelni. Semmiképpen se dörzsöljük össze a csuklónkra tett illatot! Ezzel a mozdulattal összetörjük a parfümolaj molekulákat. 

 

A Bait Al Bakhoor Zahrat Al Oud illatunkat az üveg pálcával vigyük fel a pulzus pontokra, csuklók belseje, fülek mögötti területek. Hagyjunk időt olajunk kibontakozásának a bőrünkön! Fej illatában Unisex parfüm olajunkban azonnal a fás jegyek kerekednek felül tolakodva a török rózsa esszenciái felett. A fej illatokat erősítve érkezik meg a Bait Al Bakhoor Zahrat Al Oud illatunk közepe a szív jegy, amiben az állatias pézsma aromás jegyekkel varázsolják tovább az erős telt parfüm hatást. A leszáradás után a háttérben az alap illatban virágos és gyümölcsös jegyek ölelkeznek, míg a randevúra kissé késve érkezik a sáfrány a folyékony arany. Ebből az illat háromszögből kialakult egy igazi arab parfüm, ami unisex hatásával mindkét nem részére különleges megjelenést biztosít.

 

A Bait Al Bakhoor Zahrat Al Oud illatunkat viseljük büszkén, mert egy különleges láthatatlan ruhát viselünk általa. Eleganciát, édes de mégis határozottan fás jelleget ad némi virágos illatjegyekkel a háttérben.

 

Fej illat: Fás jegyek, Török Rózsa

Szív illat: Pézsma, Aromás jegyek

Alap illat: Virágos, Gyümölcsös, Sáfrány

Az illat fajtája:  Fás, Virágos, Unisex

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Adatok
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
2ml
English Description
Bait Al Bakhoor Zahrat Al Oud CPO 2ml Oriental Unisex Perfume Oil Concentrate Vial
Cikkszám
6290171060048_50
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek