Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Bait Al Bakhoor Yaa Gaali EdP 100ml Unisex Parfüm

Az Afnan Dubai parfümgyár unisex illat különlegessége a Bait Al Bakhoor Yaa Gaali EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm. Ezen illat csodája abban rejlik, hogy egyaránt tökéletesen megfelelő Nők és Férfiak számára. Mindenki megtalálja benne a magáét, mindenkin más illatot hagy. Az unisex Bait Al Bakhoor Yaa Gaali biztosan nem vész el a toalettasztalon, és még a kedveseddel is megoszthatod.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Vaníliás, Fűszeres, Púderes, Orientális, Unisex
Nincs raktáron
Kiszerelés
12 900 Ft

Bait Al Bakhoor Yaa Gaali EdP 100ml Unisex Parfüm leírása

Tetszetős parfüm dobozában találjuk arab unisex luxus illatunkat. Aki a kelet illatainak rajongója az nagy örömét fogja lelni ebben a parfümös üvegben. Ennél a Dubai Parfümnél a gyártó leginkább az illatra koncentrált bár az üveg is kellemesen simul a tenyerünkbe. Gazdag összetevőivel egy ellenálhatatlan mindkét nem számára izgalmas parfümöt alkotott. Parfümőrük mint egy pótmétert úgy csavargatta az illat összetevők arányait amik csodálatos orgiában találkoztak egymással. Bait Al Bakhoor Yaa Gaali EdP 100ml Oriental Unisex Parfümünk kiteljesedik illat jegyeiben.

 

Bait Al Bakhoor Yaa Gaali EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm Illatjegyei:

 

Mint említettem egy gazdag, telt illatot kreált az Bait Al Bakhoor parfüm Orra. A felfújás a pulzus pontokra türelmet igényel. Ne szippantsuk be azonnal az illatot, hogy az alkohol elpárologjon és ne dörzsöljük össze csuklóinkat mert az illat molekulákat összetörjük és az arab unisex luxus parfümünk megváltozhat. Fej illatában az elegancia összetevőivel indul arab parfüm különlegességünk. A fás illatjegyek belefolynak az Oud a folyékony arany édes lávájába. Az első pillanatok édes áradatát fokozza a madagaszkári vanília selymessége és egy kis frissesség, virág illatok harmóniája érkezik a leszáradás előtti stádiumban. Unisex dubai parfümünk már itt különleges és magával ragadó, de az illat háromszögünk alap jegyei még váratnak a kiteljesedésre. Alap illatában a meglepetést a disszonancia jellemzi a Bait Al Bakhoor Yaa Gaali–nket. A friss fűszerek illatait nem engedi elszabadulni a púder poros, semmihez sem hasonlítható összetevője. Egy igazi egyensúlyba érkezik meg keleti unisex parfümünk amivel környezetünk érdeklődését magunkra irányíthatjuk.

 

Fej illat: Fás jegyek, OUD

Szív illat: Vanília, Virágos jegyek

Alap illat: Friss Fűszerek, Púder

Az illat fajtája: Vaníliás, Fűszeres, Púderes, Orientális, Unisex

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Bait Al Bakhoor Yaa Gaali EdP 100ml Oriental Unisex Perfume
Cikkszám
6290171060093
Hasonló termékek