Bait Al Bakhoor Rumz Al Arab EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm
Bait Al Bakhoor Rumz Al Arab EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm
8 800 Ft
7 480 Ft
15

Bait Al Bakhoor Rumz Al Arab EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm

Heves, szenvedélyes és csábító - ilyen a Bait Al Bakhoor Rumz Al Arab EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm, akárcsak az a férfi, akinek ezt az egyedülálló illatot alkották.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fás, Fűszeres
Raktáron :  1 db
Kiszerelés
8 800 Ft
7 480 Ft
Kezdete: 2021.11.28   Vége: 2021.11.29
Kedvezmény 15
Megtakarítás 1 320 Ft

Bait Al Bakhoor Rumz Al Arab EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm leírása

A Bait Al Bakhoor Rumz Al Arab EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm vonzó és karizmatikus illat az olyan igazi férfi számára, aki a természetből meríti energiáját, szereti a kalandot, és akit semmi sem állíthat meg. Tetszetős parfüm dobozban találjuk ezt az arab férfi illatunkat. Aki a kelet illatainak rajongója az nagy örömét fogja lelni ebben a parfümös üvegben. Ennél a Dubai Parfümnél a gyártó leginkább az illatra koncentrált, bár az üveg is kellemesen simul a tenyerünkbe. Gazdag összetevőivel egy rendkívül vonzó, izgalmas parfümöt alkotott. Parfümőrük, mint egy pótmétert úgy csavargatta az illat összetevők arányait, amik csodálatos orgiában találkoznak egymással. A Bait Al Bakhoor Rumz Al Arab EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm csodálatosan kiteljesedik illatjegyeiben.

 

Bait Al Bakhoor Rumz Al Arab EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm Illatjegyei:

Az illat fajtája: Fás, Fűszeres

 

Bait Al Bakhoor Parfümök Bemutatása:

A Bait Al Bakhoor Parfümök között széles választékban találhatunk Eau de Perfume termékek, valamint CPO – Parfüm Olaj Koncentrátumok. Ezek a parfüm termékek között is megtalálhattok Parfim Fiolákat, melyek tökéletes választás kínálnak amennyiben szeretnéd kipróbálni a termékeket, vagy több illatot szeretnél megvásárolni olcsóbb áron. A Bait Al Bakhoor Parfümök megoldást kínálnak Hölgyeknek, Uraknak és az Unisex Parfümök kedvelőinek egyaránt. Válogass bátran a különleges Parfümök között az Oriental Perfume Áruház kínálatából.

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Bait Al Bakhoor Rumz Al Arab EdP 100ml Oriental Perfume for Men
Akciós
Igen
Cikkszám
6290171041184