Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Unisex Parfüm
Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Unisex Parfüm
19 800 Ft

Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Unisex Parfüm

Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Unisex Parfüm
Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Unisex Parfüm

Az Afnan Dubai parfümgyár nőknek és férfiaknak megálmodott illat különlegessége az Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm illat. A Dubai Unisex parfüm kreációja az Afnan–tól. Mindenki számára. Különbség nélkül. Az unisex Afnan Supremacy in Heaven tökéletesen megfelel nőknek és férfiaknak egyaránt, egy illat ami teljesen hagyja megnyilvánulni a személyiségedet!

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Szantál, Gyümölcsös, Feketeribizli, Orientális, Unisex
Rendelhető
Kiszerelés
19 800 Ft

Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Unisex Parfüm leírása

A modern Dubai-t tükrözi a csomagolás. Fényes és a logóval megnyomott azúrkék doboza a frissességre és gyümölcsös jegyek akkordjaira készíti fel érzékszerveinket. Kibontva egy gyönyörű tenyerünkbe simuló unisex parfümös üveget találunk aminek színvilága egységesíti az érzelmeket és az erotikát. Izgalmas első találkozás, és az illathoz vezető úton még találkozunk a parfüm kupakjával ami egy nehéz, fémből készült ezüst gyűrűt szimbolizál. Az Afnan gyár parfümőre bizony nem fukarkodott az összetevőkkel! A friss és a gyümölcsös jegyek lépnek harmóniába a Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Oriental Unisex Parfümünkkel ezzel az elbűvölő láthatatlan ruhával. A szó jelentése – FÖLÉNY amivel élhetsz ennek az unisex parfümnek a birtokában!

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfümöt ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex, amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

 

Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm összetétele:

Az Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm dubai illatunk már a vizualitással felkorbácsolta érdeklődésünket az illat iránt. Nagy vágyakozással felfújt arab parfümünk a pulzus pontokon, csuklónk belső részén, füleink mögötti területeken hozzásimul a bőrünkhöz és éledezni kezd. Legyünk türelemmel amíg az alkohol elillan a bőrünkről és a fejillat elkezdi a kibontakozási fázisát. Ebben a jegyben a rózsabors édes, gyümölcsös illatával szeretné átvenni a dominanciát, amibe a szecsuáni bors berobban és átváltozik egy fantasztikus és misztikus fénnyé. Lassan ebből a harmonikus pillanatból unisex dubai parfümünk áthajlik az illat közepébe a szív jegybe. Az Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm itt jeleníti meg igazi arcát és ezekkel az összetevőkkel jellemezhetjük leginkább az illatát. A füstölők világából a szantálfa hozza a középbe az orientalitást, míg ragacsos gyantaként édes balzsamosság érkezik az olvadt borostyánkőből és ezek táncával készül fel az Eau De Parfüm a leszáradásra. Az illatháromszög alap jegyében a friss pacsuli ölelésébe bújik az állatias pézsma és az ámbra. Ez a két állati eredetű illat összetevő összhangja friss és egyben bensőséges aromát alkotnak.

 

Azok a Hölgyek és Urak, akik magukra öltik ezt a láthatatlan ruhát és viselni is tudják elképesztő módon befolyásolhatják környezetüket. Az illat aurájukba érve az emberek becsukják szemeiket és megállnak egy pillanatra. Állítsd meg az időt az Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm Dubai arab illatával!

 

Afnan Supremacy in Heaven illat jellemzői:

 

Fej illat: Rózsabors, Szecsuáni bors

Szív illat: Szantálfa, Borostyánkő

Alap illat: Pacsuli, Pézsma, Ámbra

Az illat fajtája: Szantál, Gyümölcsös, Feketeribizli, Orientális

Afnan Parfüm Bemutatása:

 

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

 

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Adatok
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Supremacy in Heaven EdP 100ml Oriental Unisex Perfume
Cikkszám
6290171002253
Hasonló termékek