Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Afnan Supremacy Silver EdP 100ml Férfi Parfüm
Afnan Supremacy Silver EdP 100ml Férfi Parfüm
19 800 Ft

Afnan Supremacy Silver EdP 100ml Férfi Parfüm

Az Afnan Dubai parfümgyár férfiaknak megálmodott illat különlegessége az Afnan Supremacy Silver EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm illat. A Dubai Férfi parfüm kreációja az Afnan-tól. Új nap, új lehetőség, hogy további kihívásokkal nézzél szembe. A férfi Afnan Supremacy Silver felfrissíti az érzékeket, Te pedig így bátran követheted az ösztöneidet. Indulj el a mindennapok kalandjai felé!

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Bergamot, Dohány, Orientális
Raktáron :  3 db
Kiszerelés
19 800 Ft

Afnan Supremacy Silver EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

A modern Dubai-t tükrözi a csomagolás. Fényes és logóval megnyomott ezüst doboza a virágos, füstös jegyek akkordjaira készíti fel érzékszerveinket. Kibontva egy csodálatos tenyerünkbe simuló férfi parfümös üveget találunk aminek színvilága egységesíti az érzelmeket és a tökéletes férfias megjelenést. Izgalmas első találkozás, és az illathoz vezető úton még találkozunk a parfüm kupakjával is ami egy nehéz, fémből készült ezüst gyűrűt szimbolizál. Az Afnan gyár parfümőre bizony nem fukarkodott az összetevőkkel! A virágos és a dohányos jegyek harmóniába lépnek a Afnan Supremacy Silver EdP 100ml Oriental Férfi Parfümünkkel, ezzel az elbűvölő láthatatlan ruhával. A szó jelentése – FÖLÉNY amivel élhetsz ennek a férfi parfümnek a birtokában!

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfümöt ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex, amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

Afnan Supremacy Silver EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm összetétele:

 

Az Afnan Supremacy Silver EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm dubai illatunk már a vizualitással felkorbácsolja érdeklődésünket az illat iránt. Nagy vágyakozással felfújt arab parfümünk a pulzus pontokon, csuklónk belső részén, füleink mögötti területeken hozzásimul a bőrünkhöz és éledezni kezd. Legyünk türelemmel amíg az alkohol elillan a bőrünkről és a fejillat elkezdi a kibontakozási fázisát. Ebben a jegyben a virágok kellemes elegyével és némi gyümölcsösséggel nyit dubai férfi parfümünk. Az Afnan Supremacy Silver EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm szív illatában jeleníti meg igazi arcát és ezekkel az összetevőkkel jellemezhetjük illatát. A keleti, arab cipész manufaktúrákban találjuk magunkat a bőr speciális illatával és a cipészetben használt paszták jegyeivel. Édes illatvilág kavarodik a parfüm közepébe, és ezek harmónikus táncával készül fel az Eau De Parfüm a leszáradásra. Az illatháromszög alap jegyében az orientális dohányos és fás illatok teszik fel a pontot a modern Dubai luxus férfi parfüm illatára.

 

Azok az Urak akik magukra öltik ezt a láthatatlan ruhát és viselni is tudják elképesztő módon befolyásolhatják környezetüket. Az illat aurájukba érve az emberek becsukják szemeiket és megállnak egy pillanatra. Állítsd meg az időt az Afnan Supremacy Silver EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm Dubai arab illatával!

Afnan Supremacy Silver illat jellemzői:

Fej illat: Bergamott, Feketeribizli

Szív illat: Bőr, Édes jegyek

Alap illat: Füstös jegyek, Fás jegyek

Az illat fajtája: Bergamott, Dohány, Orientális

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Adatok
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Supremacy Silver EdP 100ml Oriental Perfume for Men
Cikkszám
6290171000976
Hasonló termékek