Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Afnan Rare Tiffany EdP 100ml Női Parfüm

Az Afnan Dubai parfümgyár különlegessége az Afnan Rare Tiffany EdP 100ml Oriental Női Parfüm. Azt, hogy milyen csábító tudsz lenni a kelet illata az Afnan Rare Tiffany tárja fel számodra. Tökéletes választás, hogy modern, szofisztikált stílusoddal kifejezhesd önmagad. Amint környezetedből valaki belép az illat aurádba az megáll egy pillanatra és becsukott szemeivel maga elé képzeli a kelet misztikumát és varázsát. Érzéki és romantikus Dubai női parfüm.  

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Fűszeres, Orientális, Virágos
Nincs raktáron
19 800 Ft

Afnan Rare Tiffany EdP 100ml Női Parfüm leírása

Különleges, két részből széthúzható azúr kék doboza már sokat sejtetően utal a nőiesség esszenciáját rejtő misztikus, keleti női illatra. Ezt a sejtésünket beigazolja maga a kézbe simuló nehéz üveg az orientális, arab motívumokkal díszített kupak résszel. Az Afnan Rare Tiffany EdP 100ml Oriental Női Parfüm a határozott és elegáns Hölgyeknek készült! Ez az illat az, ami mint egy láthatatlan ruha simul a testedre és a környezeted érzékszerveit is azonnal megbabonázza. Légy hatással másokra és emeld ázsiódat, tekintélyedet ezzel az egyedi arab női illattal!

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfümöt ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex, amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

Afnan Rare Tiffany EdP 100ml Oriental Női Parfüm összetétele:

Fej illatában ez az arab női illat háttér harcot vív különleges parfüm összetevőivel  az illat végső sikeréért. Karamell édes, krémes vaníliás jegyei hadakoznak a harsány rózsaszínbors és gyömbér fűszerességével. Édes, fűszeres indítását az Afnan Rare Tiffany Női dubai parfümünknek a szív jegy virágosságát tárja elénk. Az érzéki ilang ilang romantikus, orientális illata ölelkezik a damaszkuszi rózsa csodálatos szirmaiból kinyert esszenciájával. Ebbe a harmóniába tolakszik a vágyak ébresztő virága a jázmin. A leszáradás után érkeznek meg keleti női parfümünk akkordjai amik elénk tárják a modern Dubai érzékiségét. Szantálfa füstölőket idéző hangulata lép be az illat háromszögünk alap illatába, amit a madagaszkári vanília krémessége lágyít elegáns orientális Eau de Parfümmé.  A finom, állatias pézsma tesz pontot az illat kompozícióra. Erotikus izzásával válik eggyé a bőrünkkel ez a női Dubai parfüm kompozíció.  

 

Afnan Rare Tiffany illat jellemzői:

Fej illat: Karamell, Rózsaszínbors, Gyömbér

Szív illat: Ilang  Ilang, Rózsa, Jázmin

Alap illat: Szantálfa, Vanília, Pézsma

Az illat fajtája: Virágos, Fűszeres orientális

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Adatok
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Rare Tiffany EdP 100ml Oriental Perfume for Women
Cikkszám
6290171002284
Hasonló termékek