Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Afnan Rare Carbon EdP 100ml Férfi Parfüm

Az Afnan Dubai parfümgyár kiemelkedő férfi parfüm különlegessége az Afnan Rare Carbon EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm. Segít kibontakoztatni a Benned rejtőző férfias erőt és merészséget. Az illat túláradóan férfias jegyei minden pillanatban tökéletesen kiemelik a határozottságod és lehengerlő személyiséged!

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Fahéjas, Fás, Szantál
Nincs raktáron
19 800 Ft

Afnan Rare Carbon EdP 100ml Férfi Parfüm leírása

Különleges, két részből széthúzható markáns fekete doboza is már sokat sejtetően utal a férfiasság esszenciáját rejtő misztikus, keleti férfi illatra. Ezt a sejtésünket beigazolja maga a kézbe simuló nehéz üveg az orientális, arab motívumokkal díszített kupak résszel. Az Afnan Rare Carbon EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm a határozott, lehengerlő Uraknak készült! Ez az illat az ami, mint egy láthatatlan ruha, úgy simul a testedre és a környezeted érzékszerveit is azonnal megbabonázza. Légy hatással másokra és emeld ázsiódat, tekintélyedet ezzel az egyedi arab férfi illattal!

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfümöt ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex, amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

Afnan Rare Carbon EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm összetétele:

Fej illatában ez az arab férfi parfüm a bergamott citrusos jegyeivel kezdi a felvezetést. A bergamott a keserű narancs és citrom keresztezésének köszönhető ami miatt rendkívüli frissességet sugároz. A bergamott narancsfa leveleinek összezúzott és a gyümölcs héjából kinyert esszencia cseppek ördögi táncba kezdenek a fahéj édesen fűszeres jegyeivel és a szerecsendióval karöltve, mintha egy bársonnyal bélelt égi tasakból bújnának elő. A leszáradás mámorító illatában a cédrusfa zöldessége és az agárfa oudos lágysága keveredik a viola frissességével. Ezt az illat orgiát a damaszkuszi rózsa húsos szirmainak a napfényben megcsillanó cseppjei teszik izgalmassá. Illat háromszögében az alap jegyek felkorbácsolják az Afnan Rare Carbon EdP 100ml Oriental Férfi Parfüm beteljesedését. Ebben a stádiumban arab parfümünkbe a vetiver hozza a mélységet a borostyánkő olvasztott, meleg ragacsos gyantás hatásával, amit a szantálfa szintén a mélybe húz a keleti illatok misztikumát erősítve.

Afnan Rare Carbon illat jellemzői:

Fej illat: Bergamott, Fahéj, Szerecsendió

Szív illat: Rózsa, Viola, Cédrusfa, Agárfa

Alap illat: Vetiver, Szantálfa, Borostyán

Az illat fajtája:  Fahéj, Szantál, Fás

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Adatok
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Rare Carbon EdP 100ml Oriental Perfume for Men
Cikkszám
6290171002291
Hasonló termékek