Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Afnan Paris Oud EdP 100ml Unisex Parfüm
Afnan Paris Oud EdP 100ml Unisex Parfüm
19 800 Ft

Afnan Paris Oud EdP 100ml Unisex Parfüm

Az Afnan Paris Oud, az Afnan Dubai parfümgyár unisex illat különlegessége a 100ml EDP Unisex Parfüm. Ha kíváncsi vagy és kísérletezésre nyitott, akkor érdemes kipróbálnod az Afnan Paris Oud EdP 100ml Oriental Unisex Parfümöt! Illatkompozíciója biztosan boldoggá teszi az orientális illatok kedvelőit, akik széles látókörűek és előszeretettel próbálnak ki mindent, ami egyedülálló.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Bőrös, Édes, Orientális, Unisex
Raktáron :  3 db
19 800 Ft

Afnan Paris Oud EdP 100ml Unisex Parfüm leírása

Tetszetős dobozban találjuk az Afnan Paris Oud EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm luxus illatunkat. Aki a kelet illatainak rajongója az nagy örömöt fog találni ebben a parfümös üvegben. Ennél a Dubai Parfümnél a gyártó az illatra koncentrált bár az üveg is kellemesen simul a tenyerünkbe. Gazdag összetevőivel egy telt mindkét nem számára rendkívül izgalmas parfümöt alkotott. Parfümőrük, mint egy pótmétert úgy csavargatta az illat összetevők arányait amik végül csodálatos orgiában találkoztak egymással. Afnan Paris Oud EdP 100ml Oriental Unisex Parfümünk maximálisan kiteljesedik illat jegyeiben.

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfümöt ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex, amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

Afnan Paris Oud EdP 100ml Oriental Unisex Parfüm összetétele:

Mint említettem egy gazdag, telt illatot kreált az Afnan parfüm Orra. Fej illatában fás és aromás jegyekkel hatol érzékszerveinkbe az Eau De Parfüm-ünk. Itt még ebben a stádiumában beszélhetünk egy általánosan szép oud-os kellemes illat hatásról. De ez a megszokott édes világ felborul a szív illatban a nagyágyúk megérkezésével! A bőr, mintha egy cipészműhelybe repítené a képzeletünket és a paszták, szerszámok egyedi illatát hozná el ebben a szakaszában arab parfümünknek. A rituálé tovább fokozódik az állatias jegyek megjelenésével. A pézsmás állati összetevők teljesen megvadítják az illat közepét. De, hogy ez a vad és középkori hangulat ne vigye el az Afnan Paris Oud EdP 100ml Oriental Unisex Parfümünket, érkezik egy lágy púderes fuvallat a szív jegy végére. Az illat háromszög alján az alapban édes jegyekkel záródik a dubai parfüm kompozíciónk. Szintén pézsma jelenik meg, amit a borostyánkő olvadása, ragacsos édessége szépít meg a lecsengésben. Hölgyek és Urak számára egyaránt ajánlva, akik különleges parfümmel szeretnék meglepni magukat és lehengerlő hatást gyakorolni környezetükre.

 

Afnan Paris Oud illat jellemzői:

Fej illat: Fás, Aromás

Szív illat: Bőr, Állatias Jegyek, Púder

Alap illat: Édes jegyek, Pézsma, Borostyánkő

Az illat fajtája:  Édes, Bőrös, Orientális

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Adatok
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Paris Oud EdP 100ml Oriental Unisex Perfume
Cikkszám
6290171002192
Hasonló termékek