Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Afnan Mirsaal of Trust EdP 90ml Férfi Parfüm

Afnan Mirsaal of Trust EdP 90ml Férfi Parfüm
Afnan Mirsaal of Trust EdP 90ml Férfi Parfüm

Erős, igazi egyéniség, nem fél feszegetni a határokat. Az Afnan Mirsaal of Trust illatát viselő férfi nem retten meg a kihívásoktól. Személyisége nem tűr kompromisszumokat, világosan látja maga előtt a célt és egy ragadozó kifinomult érzékeivel csap le a lehetőségekre. Egy igazi luxus férfi parfüm! Test közelben ez az arab parfüm pillanatok alatt elkápráztatja az érzékszervünket. Kezünkbe fogva ezt a tekintélyes parfüm dobozt a türelmetlenség kerít hatalmába. Letépve a celofánt, és felnyitva a dobozunk tetejét egy varázslatos meglepetéssel találkozunk.

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Gyümölcsös, Fanyar, Pézsma
Nincs raktáron
24 900 Ft

Afnan Mirsaal of Trust EdP 90ml Férfi Parfüm leírása

Az Afnan Mirsaal of Trust EdP 90ml Oriental Férfi Parfümünket különlegesen alakították ki. Egy monumentális parfüm kupak helyezkedik el arab férfi parfümünk tetején ami egy pecsétet stirizál. A vizuális beteljesedés a kézben tartása után ér minket. Kezünkben foghatjuk a nehéz parfümös üvegünket márvány hatású kupakkal és egy speciálisan kialakított üvegaljjal. Az arab világ gazdagságát és a Dubai modern élet találkozását testesíti meg ez a különleges csomagolás. De mi az orientális parfümünkre is kíváncsiak vagyunk, az illatra!

 

Nagyon fontos, hogy használat közben a csuklónkra felvitt parfümöket ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat. Miután megvártuk, hogy az alkohol elillant a Dubai arab parfümünk életre kel.

 

Afnan Mirsaal of Trust EdP 90ml Oriental Férfi Parfüm összetétele:

 

Afnan Mirsaal of Trust EdP 90ml Oriental Férfi Parfüm különlegességünk fej illatában a zöld jegyekkel teli varázslatos vetiver uralja az első pillanatokban, de egy fergeteges fuvallattal az állatias pézsma hozza el az egyensúlyt a jegyben. Az arab férfi parfümünk közepét a szív illatban az egyiptomi rózsa húsos szirmaiból desztillált illat olaj cseppek uralják esszenciáival és a viola friss, virágos jegye táncolnak a napsütésben. Fanyarságot, fás földességet a Cédrusfa varázsol parfümünk közepébe a lágy és édes folyékony arany érkezése előtt. Az Oud belefolyik az illat kompozícióba és lezárja az arab férfi parfümünk MIRSAAL OF TRUST AFNAN 90ML EDP közepét. A leszáradás után válik igazi orientális keleti illattá. Igazi nagyágyúk érkeznek a kasmírfa és a friss szegfű disszonanciájával majd a borostyánkő felmelegített édes, ragacsos gyantáival lágyítja arab parfümünket. Ezt a Dubai férfi parfümöt tudni kell viselni és nem szabad engedni, hogy rabul ejtsen. Fölé kell kerekedni és akkor kiszolgálja méltóságunkat miközben környezetünket elkápráztatja és emeli ázsiónkat.

 

Afnan Mirsaal of Trust EdP 90ml Oriental Férfi Parfüm illat jellemzői:

 

Fej illat: Vetiver, Pézsma

Szív illat: Egyiptomi Rózsa, Viola, Cédrusfa, Oud

Alap illat: Szegfű, Kasmírfa, Borostyánkő

Az illat fajtája:  Fanyar, Gyümölcsös, pézsmás  

 

Afnan Parfüm Bemutatása:

 

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

 

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Adatok
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
90ml
English Description
Afnan Mirsaal of Trust EdP 90ml Oriental Perfume for Men
Cikkszám
6290171002185
Hasonló termékek